Access MBA povezuje profesionalce u Srbiji sa školama
Access MBA

Na jesen 2020. Access MBA stavlja fokus na sve veću raznovrsnost MBA programa koji su na raspolaganju kandidatima za međunarodne poslovne škole. Profesionalci iz oblasti biznisa mogu istražiti različite formate učenja i izabrati nivo fleksibilnosti koji odgovara njihovim profesionalnim stremljenjima. 


U saradnji sa univerzitetima i poslovnim školama iz Evrope, Severne i Južne Azije, Amerike, Azije i Afrike, Access MBA nudi učesnicima događaja jedinstvenu mogućnost da se upoznaju sa predstavnicima MBA programa u 28 zemalja.


„U trenutku kada profesionalci traže najpogodniji put obrazovanja koji će im omogućiti rast karijere, naš primarni cilj je da ih lično provedemo kroz te mogućnosti“, navodi Kristof Kutat, osnivač i CEO Advent grupe. 


„Sa više od 16 godina iskustva u biznisu, znamo kako da obezbedimo da i kandidati i poslovne škole imaju korist. Ali, takođe želimo da znamo da uvek idemo napred i isprobamo nove, bolje pristupe.“


Profesionalci iz Srbije će 28. novembra imati koristi od interaktivnog onlajn događaja, na kom će se upoznati sa vrhunskim međunarodnim poslovnim školama i porazgovarati o svojim poslovnim ciljevima sa MBA predstavnicima u formatu One-to-One. Događaj će se održati na matičnoj platformi Access MBA – digitalnom okruženju koje je prijatno i lako se koristi.


Organizatori garantuju da će svako ko prisustvuje događaju imati interesantno i korisno iskustvo zahvaljujući timu za podršku koji će ih upućivati tokom celog dana. Dodatne pogodnosti i nagrade, poput GMAT radionica, koučing sesija i saveta za razvoj karijere, predstavljaju priliku za osvajanje besplatne posete školskom kampusu i na raspolaganju su svima koji budu prisustvovali događaju.

Veoma personalizovana usluga i pronalaženje podudaranja spadaju u aspekte koje profesionalci najviše cene. Kada se registruju za događaj, učesnici se pažljivo povezuju sa poslovnim školama koje odgovaraju njihovim profesionalnim profilima i pojedinačnim interesovanjima. Na taj način se kandidati upoznaju sa MBA programima koji su im najviše prilagođeni.


„Ponosimo se raznovrsnim međunarodnim timom koji je uvek spreman da pruži pomoć MBA uzdanicama na njihovom putovanju tokom karijere. Zahvaljujući iskustvu od više od 16 godina na ovom polju, znamo šta MBA program čini jedinstvenim i znamo kako da uputimo profesionalce na poslovne škole koje odgovaraju njihovim potrebama“, ističe Iva Peneva, voditelj odnosa sa MBA kandidatima u Advent grupi.


Događaj je besplatan za sve učesnike, ali postoje tri uslova za učešće koji obezbeđuju dragoceno iskustvo:

  • profesionalci bi trebalo da tečno govore engleski
  • imaju diplomu osnovnih studija ili ekvivalentnu kvalifikaciju i
  • najmanje dve godine relevantnog radnog iskustva posle diplomiranja. 

Da biste se prijavili za učešće na događaju kliknite ovde


Da bi pomoću Access MBA programa prepoznali opcije poslovne škole koje im najviše odgovaraju, učesnici događaja treba da se registruju na sajtu Access MBA dovoljno pre datuma događaja (najmanje 10 dana unapred). 


Registracija, informator i prijava učešća na događaju su besplatni.

O Advent grupi

Advent grupa, osnovana 2004, predstavlja nezavisnu agenciju za medije i organizovanje personalizovanih događaja, specijalizovanu za poslovni sektor. Access MBA i Access Masters turneje svake godine upoznaju 70.000 potencijalno prijavljenih studenata sa više od 325 najboljih biznis škola na gotovo 200 događaja


Kao vodeća svetska organizacija za održavanje One-to-One MBA događaja, Advent grupa ima misiju da podigne svest o vrednosti poslovnog obrazovanja putem medijskog istupanja, kao i da uputi potencijalne kandidate na prave škole i programe.

Kontakti

Poslovne škole: 

E-adresa: accounts@adventgroup.net 

Tel: +33 1 43 41 50 31


Budući kandidati za MBA: 

E-adresa: candidate@adventgroup.net
Tel: +359 2 984 10 71


Za više informacija


Access MBA: www.accessmba.com

Access Masters: www.accessmasterstour.com

Advent Group: www.adventgroup.net