Excel 2010 za početnike
Pixabay

Početni kurs Eksel-a 2010: „Od neznanca do profesionalca za samo jedan dan” sadržaj kursa je razvijen na osnovu povratnih informacija od strane studenata i dugogodišnjeg iskustva profesionalaca u obučavanju korisnika. Ovaj program je pogodan za domaćice, preduzetnike, marketinške stručnjake, studente, računovođe i finansijske i ne-finansijske stručnjake i svima onima koji žele da nauče da koriste Eksel 2010. Cilj kursa je da se poveća produktivnost i efikasnost upoznavanja polaznika sa brojnim funkcijama i tehnikama dostupnim u Eksel-u.


Početni kurs Eksel 2010 podrazumeva praktičan rad u programu. U toku instrukcija, predavač zapravo obavlja poslove u Eksel-u kako bi polaznici kursa lakše naučili. Po završetku ovog kursa, učesnici će biti u stanju da rade u programu, koristeći različite alate i tehnike.


Početni kurs obuhvata 80 predavanja sa šest sati videa, zajedno sa 27 testova. Obezbeđeno je preko 100 radnih datoteka za preuzimanje, zajedno sa prevodom istih. Takođe, pokazane su funkcije Eksel-a 2003 i 2007. i upoređene su sa funkcijama Eksel-a 2010. Pohađajte ovaj početni kurs Eksel-a 2010 i naučite da koristite Majkrosoft Eksel sa brojnim funkcijama i tehnikama.


Napomena: Microsoft Eksel 2010 - srednji nivo je takođe deo kursa (osnovni i napredni). Ako ste u potrazi i za početnim i naprednim kursom Eksel-a 2010, pohađajte sveobuhtani kurs.


Stockvault
Stockvault

Šta je Eksel?

Naučite osnove onoga što će naučiti čitajući tekst na nastavnikovom blogu.

Upoznajte vašeg instruktora: Gospodin Diraj V (KFA, FRM, IIML, IITD)

Diraj, finansijski čarobnjak, nalazi se među najtraženijim osobama u krugovima za obuku na terenu zbog svoje neumorne potrage za znanjem i finansijske pronicljivosti. Bio je povezan sa istraživačkom grupom J.P Morgan Čejs Ekuiti, kao analitičar i kasnije se preselio u CLSA u Indiji, i radio u oblasti kapitalnog istraživanja i domenu investicionog bankarstva.


Zahtevi za ovaj kurs

Kurs počinje od nule i stoga ne zahteva nikakve preduslove.

Šta sam ja nakon završenog kursa?

Preko 50 predavanja i četiri časa vežbanja!

Cilj kursa je da objasni moć Eksel-a i da omogući učesnicima rad na Eksel-u, koristeći različite alate i tehnike.

Ciljna grupa

Ovo je osnovni kurs Eksel-a. Ovaj kurs će vas upoznati sa snagom Eksel-a. Ciljna grupa za ovaj kurs svako ko je zainteresovan za rad u Eksel-u, studenti, računovođe, finansijski i nefinansijski stručnjaci.

Izvor: Eliademy