Šta možeš da naučiš na „Kad porastem biću…” webinaru?
Connecting, Pančevo (PrintScreen, Youtube)

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting” nastala je 2013. godine i radi na kreiranju zajednice preduzimljivih ljudi koji će naučiti decu u Srbiji kako da upravljaju tehnologijom. Jedan od njihovih najvažnijih projekata koji organizuju je program obrazovanja za karijeru „Kad porastem biću...”, prvi kamp na temu obrazovanja i karijere, a koji podržava mlade širom Srbije da pronađu svoje „zašto“ i da uz pomoć mentora donesu odluke o svojoj budućnosti.


U pitanju je program koji podrazumeva učenje zasnovano na projektima i učenju „1 na 1”, zatim razvijanju veština poput kreativnosti, preduzetništva, kritičkog razmišljanja i rešavanja problema, saradnje i komunikacije. S obzirom na trenutnu situaciju, organizatori su odlučili da svoje delovanje preusmere na internet, i to organizovanjem webinara.


U vezi sa tim, za portal iSerbia, Uroš Drobnjak, digitalni kreator (digital creator) Organizacije za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting”, govorio je o „Kad porastem biću...” webinaru. Webinar je namenjen srednjoškolcima, tačnije mladima uzrasta od 15 do 19 godina.

macrovector (Freepik)
macrovector (Freepik)

„Ove godine smo u okviru kampa odlučili da održimo 'Kad porastem biću...' radionice, ali nas ove trenutne okolnosti sprečavaju da to radimo uživo. Odlučili smo da nam webinar bude zamena, odnosno način na koji ćemo održati radionice, jer smatramo da su veoma bitne za, kako uvod u program, tako i za mlade koji žele da se upoznaju sa savremenom karijerom i da nauče nešto novo u toku karantina”, izjavio je Uroš Drobnjak.

Na webinaru će se diskutovati o „Kad porastem biću...” programu, 4.0 industriji, savremenoj karijeri i pisanju zanimljivog CV-ja. Webinar je besplatan i održava se ponedeljkom od 12.00 časova i četvrtkom od 16.00 časova na „ZOOM” platformi.

Ako želite da pratite webinar, neophodno je da se prijavite putem sledećeg linka.


Prijavite se, iskoristite slobodno vreme na najbolji način i naučite nešto novo.