PFM: Otvorene prijave za karijerni deo!

Foto: Pazarce.info

Konferencija ima za cilj da mladima pruži mogućnost pronalaženja prakse i zaposlenja kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, kao i edukaciju o svim neophodnim veštinama, koje će mladi dobiti kroz rad na radionicama održanim od strane kompanija učesnica.

Konferencija je podeljena u dve celine:

Preduzetnički deo konferencije održaće se od 11. do 15. aprila na Avali, a za cilj ima da se mladima sa preduzetničkom idejom omogući da steknu sva naophodna znanja za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i da naprave svoj biznis plan, koji će poslednjeg dana predstaviti pred stručnim žirijem.

boosting_kompanije.jpg

Učešćem na konferenciji, mladi će imati priliku da svoju biznis ideju razvijaju kroz rad sa eminentnim predavačima, kao što su: Ivan Bildi, Dragan Varagić, Dragan Savić, Milan Trbojević, Nikola Jovanović, Relja Dereta, Mladen Stojanović, Nenad Paunović.

Karijerni deo konferencije okupiće mlade koji su u potrazi za poslom ili praksom, i omogućiti im da ostave svoj CV, ali i da kroz razgovor sa predstavnicima kompanija saznaju nešto više o potrebnim kompetencijama i načinu rada te kompanije.
Pored toga, biće organizovane i radionice, na kojima će mladi imati priliku da steknu sve veštine koje će im biti neophodne pri započinjanju uspešne karijere.

Svoju prijavu možete popuniti ovde .

_event_management.gif

Pročitajte i:

Život u inostranstvu je kao brak!
Kako društvena aktivnost utiče na nas?
Ah, ti neophodni razgovori!