Prijavi se na studiju slučaja!

Ovaj deo programa odnosi se na analizu i rešavanje određenog problema postavljenog od strane stručnjaka. Problem studije slučaja biće u vezi sa posledicama narušene životne sredine (npr. određeno zagađenje, prisustvo neke bolesti kod ljudi, uništavanje prirode) sa ciljem da se povežu mladi iz različitih naučnih oblasti koji bi uspostavljanjem timske sinergije došli do optimalnog rešenja zadatog problema.

Pored savladavanja veština rada u timu i veština prezentovanja rezultata, učesnici će dobiti i osnovu kako da se uklope u profesionalno okruženje i uspešno sarađuju sa ljudima iz različitih struka. Zbog toga je bitno da grupe koje će rešavati problem budu sačinjene od ljudi različitih obrazovnih profila, različitog razmišljanja i zaključivanja. Svaka grupa će imati mentora koji ima za cilj da pomaže grupi prilikom analize prob-lema. Učesnici će se baviti analizom studije od samog početka konferencije sve do njenog završetka.

_event_management.gif

Poslednjeg dana svaka grupa će izložiti rešenje do kog su došli analizirajući problem. Nakon toga sledi debata o predloženim rešenjima u koju će moći da se uključe i ostali učesnici konferencije koji žele da postave pitanja ili da daju svoje viđenje zada-tog problema. Prezentovanje i proglašenje najboljeg tima će se održati poslednjeg dana konferencije.

Možete se prijaviti ovde , a više informacija, program konferencije i način prijavljivanja ovde .

Požurite sa prijavama, jer se rok za prijavu uskoro ističe!


Pročitajte i:

Igre koje razvijaju samopoštovanje kod učenika
Kako da živite od svog hobija?
Frilenseri – ovo je ponuda koja dobija posao!