Sjajna prilika za usavršavanje i networking!

Belgrade Testathon ima za cilj da okupi i informiše mlade o aktuelnim trendovima u oblasti automatskog testiranja softvera i pruži im prostor da se kroz praktične radionice i interaktivna predavanja u njoj oprobaju. Sa druge strane, na konferenciji će biti prisutni predstavnici kompanija i stručnih udruženja i organizacija koji će preneti svoje dugogodišnje iskustvo i motivisati mlade za dalji razvoj.

Konferencija je namenjena svima koji žele da uđu u svet automatskog testiranja softvera ili onima koji imaju neko iskustvo a žele dodatno da se usavrše. Svi učesnici će se deliti u dve grupe:

- Starter- studentima i početnicima u ovoj oblasti pruža jedinstvenu priliku da upoznaju automatsko testiranje softvera, steknu osnovna znanja kroz realne probleme i saznaju kako to izgleda biti tester u Srbiji
- Tester - junior testerima i programerima se daje mogućnost da se upoznaju sa tester seniorima iz vodećih kompanija i kroz praktične radionice uče od najboljih. Takođe, da se informišu o novostima, trendovima, kretanjima na tržištu i nauče kako da im se prilagode.

belgrade_testathone_naslovna.jpg

Pored radionica i predavanja na konferenciji će se dešavati i Keynote govori, Panel diskusija kao i Networking deo u kome će učestvovati svi učesnici, partneri i prijatelji konferencije.

Konferencija je besplatna za sve učesnike, mesta su vrlo ograničena i prijave će biti obavezne pomoću koje će se raditi selekcija učesnika kao i njihovo usmeravanje na starter ili tester grupu. U starter grupi će biti do 40 učesnika dok će u tester grupi biti do 60 česnika. Prijave su otvorene od danas do 20. novembra, a na zvaničnom sajtu konferencije se možete dodatno informisati o svim detaljima i rokovima. Belgrade Testathon će se realizovati 26. i 27. novembra u hotelu 88 rooms u Takovskoj 49 u Beogradu.

_event_management.gif

Organizacioni tim će putem društvenih mreža Facebook i Instagram informisati sve o zanimljivostima konferencije kao i same teme kojoj je ona posvećena.


Pročitajte i:

Šta naš mozak radi dok uči?
Misli inovativno, oglasi se digitalno!
Podigni nivo svojih veština uz JobFair