Sve što ste hteli da znate o Džoniju
@djurickonikola

"Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand - ap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni", izjavio je jednom prilikom ovaj sjajni srpski glumac.


Zašto je nosio helanke, kako je izgubio četrdeset klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, ali i kako se pravilno koristi kondom i šta nikako ne smete stavljati u oči, samo su neka od pitanja na koja će Nikola odgovoriti u toku stend-apa.


Nikola Đuričko je tokom karijere ostvario mnogo uspešnih uloga na filmu, pozorištu i TV ekranima, a ovo je njegov prvi stend-ap komad i sjajna prilika da u istom prostoru sa onima koji razumeju istinski humor i koji će ga inspirisati, ostvari još jednu ulogu koja će se pamtiti- igrajući samog sebe.


Nakon premijere u amfiteatru Sava centra, Nikola je odlučio da će u toku velike premijere posetiti 50 gradova u Srbiji i regionu. Autobiografski stend-ap šou „Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikada da ga pitate“ biće premijerno izveden i u Kragujevačkom dečijem pozorištu na Večernjoj sceni 303, 4. novembra 2017. godine sa početkom u 20h. Rezervacije na broj: 061 721 90 92.


Tekst je nastao u okviru projekta „Život u Big data eri - nauči šta je vest”.