TrackR: Moćna spravica
Pixabay

Da li ste nekada izgubili automobil na parkingu? Dešava se. Parkirate se i idete u kupovinu. Kada se vratite, nemate blagu predstavu gde bi vaš automobil mogao biti. Onda počinjete da krstarite okolo panično pritiskajući dugme na ključu od automobila ne bi li se isključio alarm. Ova situacija može veoma da isfrustrira čoveka, posebno po vrelom, sunčanom danu.

Ne, ne morate da instalirate GPS sistem da biste pronašli svoj automobil. Suviše je skup. Morali biste da platite mesečnu pretplatu samo da biste ga koristili. Zar nemate već dovoljno računa koje treba da platite?

Ali postoji li neki način da uđete u trag svom vozilu a da ne potrošite čitavo bogatstvo? Da, sada postoji.

To vam je omogućila kalifornijska start-ap kompanija. Stvorila je sićušni uređaj koji se povezuje sa vašim smart telefonom i upravo on bi mogao da bude ono što je vama potrebno!

O čemu se radi?

Zove se TrackR. On je moderni uređaj za praćenje i veličine je novčića. On menja našu brigu o stvarima koje su nam važne.

Kako funkcioniše?

Vrlo jednostavno! Instalirajte besplatnu TrackR aplikaciju na svoj smart telefon, povežite aplikaciju sa uređajem i spremni ste za akciju! Samo prikačite TrackR na ono što želite da pratite. Cela priprema ne traje ni 5 minuta.

Možete ga prikačiti na svoje ključeve, tašnu, novčanik, druge uređaje najnovije tehnologije i bilo šta drugo što ne želite da izgubite. Potom pokrenite TrackR aplikaciju da biste u sekundi locirali ono što vam nedostaje.

Zaboravite na skupe GPS sisteme ili usluge za praćenje. Niko ne želi da plaća skupe mesečne pretplate. Ovakve stvari mogu da budu veoma stresne, i zbog toga je stvoren TrackR. Ovaj uređaj je broj jedan kada treba da vodite računa o stvarima koje vam znače.

autos-214033_640.jpg
FOTO: Pixabay

Sećate li se malopre pomenute situacije sa automobilom? Ako imate TrackR, sve što treba da uradite je da ga sakrijete ispod podne podloge, da ga stavite u gepek ili u pretinac u kabini. Negde gde ga neće pronaći ako vam ukradu automobil.

Ako zaboravite gde ste parkirali automobil, uključite svoj smart telefon i otvorite aplikaciju TrackR. Dodirnite ikonicu „izgubljeno“ (lost item) na ekranu i aplikacija će vam prikazati koordinate poslednje poznate lokacije vašeg TrackR uređaja.

Sa uređajem TrackR bićete mirni, znajući da svoj automobil možete brzo da pronađete.


Šta još mogu da radim sa TrackR?

Kao što je već rečeno, TrackR ima neograničene mogućnosti. Ovaj uređaj je mali i toliko nenametljiv da ga možete okačiti na svog ljubimca. Stavite im ga na okovratnik i traganje za njim kada skokne do komšiluka je završeno! Prikačite ga na ključeve i novčanik i više nećete gubiti vreme na preturanje cele kuće da biste ih pronašli.

Uz TrackR dobijate i dvostranu lepljivu traku tako da možete da ga zalepite na laptop ili ispod sedišta bicikla. Uđite u trag lopovima i kaznite ih što su vam ukrali ove skupe stvari!

Prikačite ga na sve ono što vam je važno…

Sada kad ste se informisali o ovom izuzetnom izumu, pogledajte koliko lako možete da pronađete vaše dragocenosti. Sve što treba da uradite je da, nakon što kupite ovu spravicu, skinete besplatnu aplikaciju i povežete uređaj sa aplikacijom. Zatim sakrijte TrackR u svoj automobil ili ga prikačite uz uređaj koji želite da pratite.


IZVOR: StudyLifestyle