Ubistvo u Orijent ekspresu: U novom ruhu
Pixabay

Kako je Dejvid Suše pre nekoliko godina napravio televizijsku verziju romana Ubistvo u Orijent ekspresu, Kenet Brana nije mogao da odoli, a da ne napravi bioskopski rimejk koji obiluje glumačkim zvezdama.  

Osim što tumači ulogu Herkula Poaroa, Kenet Brana takođe producira i režira novi film, čiji trejler zaista izgleda otmeno.

Glumačka postava obiluje glumcima poput: Džonija Depa, Dejzi Ridli, Džudi Denč, Penelope Kruz, Vilijema Defoa, Mišel Fajfer, Olivije Kolman i mnogih drugih.

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons

U priči baziranoj na istoimenom romanu iz 1934. godine, Džoni Dep tumači lik Edvarda Ričeta koji je misteriozno ubijen tokom Poaroovog puta od Istanbula do Londona.


Na detektivu je da otkrije ko je počinio ubistvo u najpoznatijoj krimi priči Agate Kristi.

Zvaničan sinopsis glasi:

„Raskošna vožnja kroz Evropu brzo se razvija u uzbudljivu misteriju o trinaestoro stranaca u vozu - i svi su osumnjičeni. Jedan čovek je u trci sa vremenom kako bi rešio zagonetku pre nego što ubica ponovo napadne“.

Nova verzija filma u bioskope širom Srbije stiže u novembru. Pogledajte trejler koji će vas zasigurno zaintrigirati. Ukoliko ste čitali knjigu, pravo je vreme da obnovite gradivo, a ako pak niste, pohrlite u bioskope i uživajte u ovoj dvočasovnoj krimi priči! 


IZVOR: Express