Posetite radionicu za decu!

Foto: Mame Novosađanke

Priredila: Marija Jakić

Ovo je druga radionica u okviru "Opuštenog četvrtka" - serije besplatnih radionica na Štrandu namenjenih deci i mamama.

Radionica se zove "Glumite sa nama", a sastoji se od glumačke radionice za decu koju će držati Ružica Bojović, diplomirana glumica lutkarka i psihološkog savetovališta za mame, koje će voditi Dragana Milošev, master psiholog.

-poslovna_komunikacija.gif

Glumačka radionica za decu

U ovoj radionici mališanima će se približiti taj čudesan svet glume i pozorišta i moći će da u njemu i sami učestvuju. Prvo sledi upoznavanje, vežbe za zagrevanje, predstavljanje, a zatim igre gde se dete oslobađa od srama i javnog nastupa. Kada se svi opuste i oslobode, na scenu stupaju lutke i kostimi i pravi se pravo pozorište!

Psihološko savetovalište za mame

Dok deca učestvuju na glumačkoj radionici, mame će imati šansu da međusobno razmenjuju mišljenja o svojim uverenjima o vaspitanju dece, a zatim će moći da postavljaju pitanja psihologu i dobiju stručne odgovore.

Potrebno je poneti peškire za decu, jer će se na radionici sedeti na travi. Obezbeđena je negazirana Minakva voda za sve učesnike. Radionice su besplatne. U slučaju lošeg vremena, radionice se sele u prostor Rođendaonica Pozorište Teatrilo.


Marija je samo mali čovek sa velikim idejama.


Pročitajte i:

Sofija Kovaljevska: prva dama matematike
Legenda o Mulan: Žene u „muškim“ profesijama
Pocahontas: sukob modernog i tradicionalnog