Srebrni orlovi, Studenjak je bio uz vas!

FOTO: Studentski grad

Počela je igra. Poveli smo. Ali, onda se situacija izmenila i više nije bilo realnih šansi za pobedu. Ipak, to nije bilo toliko važno, žar u srcima studenata nije jenjavao, čak ni pljusak pred sam kraj utakmice nije smanjio žagor koji se viorio Beogradom „naše srebro sija kao zlato“. Ja sam ponosno držala našu zastavu visoko i uzbuđeno pevala himnu zajedno sa još hiljadu studenata okupljenih zbog jedne jedine stvari – direktnog prenosa svetskog prvenstva. Videla sam i osetila ljubav prema svojoj zemlji u neviđenom broju. Ljubav kojoj ni nevreme nije moglo ništa.

output_6cz6ud.gif

Iako nismo bili u Španiji i nismo uspeli da im svojim prisustvom pokažemo koliko smo ponosni na njih i njihov uspeh, RTS je zabeležio naša skandiranja, naše slavlje, naš ponos. I to je jedino što ostaje – uspomena na još jednu utakmicu važnu u našoj istoriji, uspomena na osvojeno srebro i neviđenu podršku koju su studenti pružili iz Studentskog grada.

I zato hvala svim sponzorima – RTS-u i Red Bull-u koji su studentima omogućili jednu takvu „manifestaciju“. Hvala i studentima koji su dokazali da se Srbi ne moraju ujediniti jedino oko nesreće, već mogu svi zajedno bodriti svoj tim, iako iz dalekog rodnog grada. Hvala studentima koji su pokazali da se ljubav prema određenom timu ne mora završiti psovkama, tučom i bežanjem, već jednom himnom ispevanom u jednom tonu, jednim glasom. „Bože pravde...“


10665209_287650648109725_4522631528183648458_n.jpg

FOTO: Studentski grad


Jeca je mladi i nasmejani filozof koji vam savetuje mnogo smeha! Uživajte u svakom sekundu kao da je poslednji!