Vodič: Kako postati i ostati u trendu?

FOTO: Popista

Sa zadovoljstvom ću vam predstaviti kako da u nekoliko jednostavnih koraka postanete jedna od najuspešnijih osoba na ovim prostorima, a time naravno, otvorite sebi put za slavu i bogatstvo.

1. Prati reality show

Nije važno da li je u pitanju „Veliki Brat", „Farma" ili „Parovi", i oprostićete mi ako sam neki zaboravila. Poželjno je pratiti sve, ali morate priznati, pomalo je teško pratiti 24h sve to odjednom. Jedino ako imate tri televizora. Ove emisije su prava riznica mudrosti. Ako vas zanima kako da privučete pažnju, ovo je pravo mesto za vas. Buditi se i ići na spavanje sa poznatima znači jedan korak bliže ka tome da postanete kao oni. Takođe, poželjno je imati svog favorita, nekog ko će vam biti uzor na vašem putu ka slavi i glamuru.

2. Kupuj stvari sa Instagram profila

Butici su prošlost! Takođe, nije u modi kupiti haljinu uvezenu iz Nemačke u second hand-u. „Princess", „Monaliza", „Haljine Saky" su samo neki od profila sa kojih naručuju naše poznate klaberke. Skoro sam čula da su Haljine Saky objavile popust od čak 5% i konačno mogu da kupim onu pink kratku haljinicu za samo 19.999 dinara!

Onlajn_kurs_ATP_manji.gif

3. Ukoliko si muško..

Nažalost, istina je da se danas muškarci malo teže probijaju na javnu scenu, iz nepoznatog razloga. Zato sam ja tu i imam rešenje! Tetovaže! Što više, bilo gde. Nije važno što si ateista, samo istetoviraj nekoliko krstača, to je moderno.

4. Izlasci

I na kraju, ali ne manje važno - kafane kao što su „Moderna Kafanica", „Gledaš, ali ne možeš da me imaš" ili „Najskuplja štikla" su neizostavne. Ako želite da uđete u svet slavnih i uspešnih, ova mesta vrve od uticajnih ljudi koji su vaš prozor u budućnost. I tako, danas ispred ekrana gledaš „Farmu", a sutra si već tamo. Magija!

P.S. Ukoliko želiš da ostaneš prosečan čovek koji radi na trafici za 20 hiljada dinara i voliš prave vrednosti, izbegavaj prethodna uputstva.

*Napomena!

Svi nazivi su izmišljeni. Svaka sličnost sa stvarnim životom je slučajna.

Tamara je propala umetnica u senci.

Pročitajte i:

Reli koji je više od relija - 3. dio
Lemmy - Srž rock and rolla!
Bog metala: Rob Halford


Ovaj tekst nastao je našom željom da stvorimo alternativni veb prostor za mlade gde mogu da pišu o onim temama koje smatraju važnim, iskreno i bez ograničenja! Ukoliko želiš da i ti budeš član našeg mladog tima, tvoje ideje su dobrodošle! CV i jedan tekst pošalji na urednistvo@iSerbia.rs uz Cc na office@iSerbia.rs, sa naznakom "Prijava / novinar". Otvoreno za sve od 15 do 35 godina. Prijem novih novinara vršimo do svakog prvog dana u mesecu.

Želim povremeno da dobijam mejlove od portala o vestima, najnovijim konkursima i aktivnostima OVDE

Odricanje od odgovornosti