Želimo vam Novu godinu obojenu prilikama

Kažu da je 2016. godina bila godina velikih izazova, poteškoća i ličnih borbi. Neki jedva čekaju da prođe stara godina, pa da krenu u nove početke. U to ime, mi vam želimo da vam Nova godina simbolično predstavlja trenutak odluke za lični napredak u onim sferama života koje su vama značajne.

Za naš tim, godina koju ispraćamo definitivno je bila godina velikih odluka, čije ćete rezultate, verujemo, videti u Novoj godini. Bila je godina velikih izazova, promena i poteškoća sa kojima smo nastojali da se izborimo najbolje moguće. Negde smo uspeli, negde nismo i rekli smo sebi da je to u redu, sve dok iz svake situacije nastojimo da izađemo kao pobednici bogatiji za jedno iskustvo.

Ono što smo mi najvećim delom je ono što ste vi, jer vi nas upotpunjujete i podstičete da budemo sve bolji. Zato nam je izuzetno važno da i mi vas podstičemo na lični i profesionalni uspeh u raznim poljima i stoga očekujte mnogo toga novog i drugačijeg od nas u 2017. godini.

Budite nam u Novoj, ali i svakoj godini pobednici. Neka vam svaka situacija bude prilika za lični razvoj. Budite zadovoljni sobom, jer vi ste svoj najbolji proizvod i najisplativija investicija i nikad ne odustajte od te ideje.

Voli vas vaša iSerbia i želimo vam srećne praznike!

Video: Ana Ranitović/Marija Planić