Budite deo "Razgovora sa filozofima"!
Marcos Luiz unsplasch.com

Dve filozofkinje koje će držati predavanje i koje će rado sa vama podeliti svoja iskustva i misljenja su Marija Mitovanov – direktorka portala iSerbia i Marija Jakić – zamenica direktorke i urednica iFemin rubrike na portalu.

19848958_1651113124960732_1269411175_n.jpg
Foto: Marija Mitrovanov (privatna arhiva)

Tokom predavanja Marija Mitrovanov će vam predstaviti svoja iskustva koja se tiču vođenja jednog portala što će povezati sa time koliko je bitno baviti se temom obrazovanja u medijima, čime se iSerbia i može pohvaliti. Kako je direktorka još kao mlada studentkinja zaplovila u svet novinarstva, iako je bila student filozofije, prikazaće vam koliko se njoj isplatilo da izađe iz svoje sigurne zone i da se okuša u novinarskom radu. Pored toga što je direktor našeg web prostora, Marija redovno vodi i filozofske kafee i podučava sredoškolce u dve srednje škole.

asdnaslovnayapredavanje18072017.png
Foto: iserbia

Nakon izlaganja Marije Mirovanov, svoje iskustvo će sa vama podeliti Marija Jakić. Govoriće o tome za šta se zalaže rubrika iFemin i na koji način pokušava da drugima prikaže probleme sa kojima se žene susreću svakodnevno. Takođe, osvrnuće se i na nekoliko aktuelnih feminističkih problema koje će detaljno analizirati zajedno sa vama.

2017-04-11_07.00.20_1.jpg

Foto: Marija Jakić (privatna arhiva)

Cilj predavanja je podizanje svesti okoline o važnosti obrazovanja kod mladih i o feminističkim problemima o kojima se javno ne priča dovoljno.

Predavanje su medijski podržali Organizacija „Eduakcija“ i Blog: „Elvi blog – Kutak za dušu i um“.

logo_elvi_-_Copy.png
Foto: Eduakcija i Elvi blog - Kutak za dušu i um

Obe učesnice se raduju vašem dolasku i očekuju da obogatite predavanje vašim mišljenjem i pitanjima. Vidimo se 31. Jula na šestom spratu Beograđanke!

Mesta su ograničena, stoga vas molimo da vaše prisustvo potvrdite na ovom linku

Za sva pitanja i nedoumice možete kontaktirati Mariju Mitrovanov na mail: marija.mitrovanov@iserbia.rs