Kampsteri na PR Days 2018!
Kampster - privatna arhiva

Proteklih deset godine PR tim Fakulteta političkih nauka u maju tradicionalno okuplja najveće stručnjake iz oblasti PR-a, medija, društvenih mreža, marketinga i politike.


Polaznice naših Kampster kurseva Vesna Nedeljković i Ivana Rakić dobile su priliku da posete jubilarni deseti seminar PR days i nauče šta je to što digitalizacija donosi svetu medija i PR-a, kako komunicirati u eri „milenijalaca” i zbog čega su digitalni mediji postali neizostavni deo politike.


Vesna i Ivana su istakle svoje zadovoljstvo Kampster kursevima koje pohađaju kao i prilikom koju im je Kampster platforma pružila, a to je da posete jedan od najboljih seminara u Srbiji.


One su za iSerbia portal izjavile da su to bila tri dana odličnih predavanja kvalitetnih predavača, diskusija u kojima su aktivno učestvovale, a između svega toga pauze i posluženje. Veoma im se dopala organizacija samog seminara, kao i iskustvo koje su stekle na njemu zbog čega su zahvalne Kampsteru.

Kampster - privatna arhiva
Kampster - privatna arhiva

Pored pružene prilike našim polaznicima, Kampster je podelio i dva kursa najsrećnijim dobitnicima.


Nakon što je Suzana Marjanović predstavila Kampster kurseve, lutrijom su izvučene dobitnice izvanrednih i korisnih kurseva Aleksandra Kovačević i Suzana Jovanović.


Dobitnica kursa Retorika i veština javnog nastupa, Aleksandra Kovačević, oduševljeno je dala izjavu za iSerbia portal: „Dane PR-a ću sasvim sigurno pamtiti po dobroj organizaciji, sjajnim predavačima i što sam nekim čudnim spletom okolnosti osvojila kurs Retorike i veštine javnog nastupa. Znanje koje sam stekla na ovom seminaru je veoma veliko, kao i buduće znanje koje mi je Kampster platforma pružila kursom koji sam osvojila. Ovim kursom sam dobila priliku da poboljšam i unapredim svoje veštine javnog nastupa i govorništva.” 

Kampster - privatna arhiva
Kampster - privatna arhiva

Pored podeljenih kurseva, Kampster je pružio i akciju od 10% popusta na kurseve za sve zainteresovane koji su se taj dan javili.


Suzana Jovanović, dobitnica kursa Odnosi sa javnoću - postani i ti PR smatra da bolji kurs i u bolje vreme nije mogla da dobije: „Budući da sam trenutno na praksi u jednoj ustanovi kulture, očekujem da ću stečena znanja na kursu koji mi je dodelio Kampster, iz oblasti odnosa s javnošću primeniti za potrebe promovisanja rada ustanove kulture, ali i za buduće profesionalne izazove.”


Prijavi se i ti na Kampster kurseve i unapredi svoje znanje jer Kampster kaže da je učenje za pobednike!