Uredništvo

Ako želite da se informišete o opštim pitanjima u vezi sa rubrikama, naši urednici vam stoje na raspolaganju na sledećim adresama:

Rubrike Biz & Edu, Oni inspirišu i Da li ste znali?: urednistvo@iserbia.rs
Rubrika Vesti iz kraja: vik@iserbia.rs
Studentska rubrika: studentska@iserbia.rs
Rubrika iFemin: ifemin@iserbia.rs
Rubrika iKolumna: ikolumna@iserbia.rs
Prevodilačka radionica za engleski jezik: prevodilacka@iserbia.rs
Prevodilačka radionica za španski jezik: prevodilackaspanski@iserbia.rs
Glavni i odgovorni urednik portala: glavniurednik@iserbia.rs

Marketing

Ukoliko želite da budemo vaš medijski prijatelj, da objavimo neku vašu vest ili da vi podržite neku našu akciju, kao i da se oglašavate na našem portalu, obratite se našem marketing timu na: marketing@iserbia.rs.

Razvoj projekata

Ukoliko imate tehničko pitanje o portalu iSerbia, želite da zajedno organizujemo neku akciju, projekat, događaj ili nešto slično, pišite nam!

Konkursi

Svoje konkurse ćemo rado objaviti, a potrebno je samo da ih prosledite našem uredništvu konkursa na: konkursi@iserbia.rs

Želim da pišem za iSerbia

Ako želite da pišete za naš portal, zavisno od rubrike koja vas najviše privlači, naši urednici vam stoje na raspolaganju:


Biz & Edu, Oni inspirišu (intervjui) i Da li ste znali?

Da biste se prijavili, neophodno je da popunite prijavni formular klikom OVDE (očekivano vreme koje formular zahteva: 5 minuta). U prijavnom formularu obavezno priložiti svoj CV i jedan tekst dužine najviše do jedne i po strane A4 formata (u Wordu).


Vesti iz kraja

Da biste se prijavili, neophodno je da CV i jedan tekst na jednoj, do jednoj i po strani A4 formata (u Wordu) pošaljete na: vik@iserbia.rs


Studentska rubrika

Da biste se prijavili, neophodno je da popunite prijavni formular klikom OVDE (očekivano vreme koje formular zahteva: 5 minuta).


iFemin

Da biste se prijavili, neophodno je da pošaljete CV i jedan tekst sa svog validnog mejla na adresu: ifemin@iserbia.rs, sa naznakom: „iFemin novinar/kolumnista“


iKolumna

Da biste se prijavili, neophodno je da pošaljete CV i jedan tekst (kolumnu) na temu koju sami odaberete sa validnog mejla na adresu: ikolumna@iserbia.rs.


Prevodilačka radionica za engleski jezik

Za prijavu pošaljite svoj CV i jedan članak preveden sa engleskog na srpski (uz slanje i originalnog članka), a u samom e-mailu navedite svoje iskustvo sa engleskim jezikom. Sve to pošaljite na: prevodilacka@iserbia.rs.


Prevodilačka radionica za španski jezik

Za prijavu pošaljite svoj CV i jedan članak preveden sa španskog na srpski (uz slanje i originalnog članka), a u samom e-mailu navedite svoje iskustvo sa španskim jezikom. Sve to pošaljite na: prevodilackaspanski@iserbia.rs.

Kampster

Kampster je interaktivna onlajn akademija na kojoj s lakoćom stičete znanja i razvijate veštine neophodne za postizanje profesionalnih ciljeva i ostvarenje tržišnih zahteva - i to na najefektivniji način. Za upite o Kampsteru pišite na: office@thecampster.com.

Opšta pitanja

Za opšta pitanja: office@iserbia.rs

Kontaktirajte nas