Kako da unovčiš svoje znanje?

Kampster tim traži nove saradnike! Pogledaj trenutnu ponudu kurseva, razmisli koja su znanja i/ili veštine tražene, a nismo ih obradili i postani autor/ka jednog ili više novih onlajn kurseva.

Ko može da se prijavi?

Svako ko ima ideju, znanje i istrajan je u realizaciji svojih zamisli. Otvoreni smo za inicijativu i ideje, a fokus nam je na rešenjima, ne na problemima, tako da prihvatamo predloge, ali moraš biti spreman/a na standardizovanu proveru kurseva.

Šta očekujemo od tebe?

Za početak konkretan predlog teme i sadržaja kursa sa kraćim obrazloženjem izbora. Ukoliko nam se ideja dopadne, kontaktiraćemo te radi dogovora o roku u kome ćeš nam dostaviti strukturu kursa, a nakon toga ćeš imati zadatak da izradiš prvu lekciju kako bismo proverili kvalitet materijala.


Svaki kurs mora da sadrži nekoliko nivoa koji sadrže lekcije, a svaka lekcija tekst i prateće fotografije. Naši kursevi su obogaćeni mini kvizovima i zadacima za vežbanje koje ocenjuju stručni mentori. Na kraju svakog kursa polaznici polažu test i dobijaju odgovarajući sertifikat. Tokom trajanja kursa obezbeđena je onlajn podrška mentora i drugih polaznika putem Foruma, a mogu se i zakazati konsultacije sa mentorom.

Šta ti dobijaš?

  • Zaradu;
  • Mogućnost da razviješ svoju ideju i podeliš svoja znanja sa drugima;
  • Iskustvo u kreiranju onlajn kurseva;
  • Potvrdu o autorstvu;
  • Mogućnost da se tvoji kursevi prevedu na druge jezike i time proširiš svoje tržište.

Rok za prijavu:

Možeš se prijaviti uvek.

Način prijave:

Svoju ideju za novi kurs možeš prijaviti tako što ćeš poslati svoj CV i motivaciono pismo sa obrazloženjem teme kursa koji predlažeš na mejl adresu office@thecampster.com.