Enrike Iglesijas u maju u Beogradu!

Foto: plasticsurgeryindex.com

Priredio: Marko Mirković

Enrike Iglesijas je sin poznatog pevača Hulija Iglesijasa, ali i istaknuti latino umetnik koji za dve decenije uspešne karijere ima preko 137 miliona prodatih albuma. Njegovi hitovi su više od 70 puta došli na vrh različitih top lista. Jedini je muškarac koji je čak 13 puta dospeo na prvo mesto „Billbord dens” liste.

Pored pevanja Enrike se bavio i voditeljstvom, ali i glumom. Igrao je ulogu u filmu „Bilo jednom u Meksiku”, i u televizijskim serijama „Dva i po muškarca” i „Kako sam upoznao vašu majku”. Producirao je „Of Brodway” i mjuzikl „Four guys named Jose and una mujer named Maria”.

EU%20OM.gif

Za dvadeset godina uspešne karijere Enrike je dobio veliki broj svetskih priznanja, kao što su tri Gremi nagrade, zatim nagrade Billbord i American music. Kuriozitet je da je Enrike upisan u Ginisovu knjigu rekorda sa čak dva priznanja: prvi „za najdužu poziciju hita na prvom mestu” za pesmu „Bailando” i „za najviše hitova na prvom mestu hot latino lista pesama”.

Enrike se nedavno video - porukom obratio brojnim fanovima u Srbiji, najavljujući predstojeći koncert. „Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesijas. Vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo", poručio je Enrike publici koja ga nestrpljivo očekuje.

Karte su u prodaji: najjeftinija košta 2.990 dinara za parter, a najviša cena je 5.990 dinara za fan pit (tribine).

Izvor: b92.net


Marko, večiti borac za kreativnu slobodu reči i folklorne tradicije!


Pročitajte i:

Iserbia je primer dobrog rada u krugu prijatelja!
Od mamuta do Rimljana - Viminacijum
Mlad čovek iz Srbije...