Ovako Smederevci dočekuju praznike

FOTO: Šumadija press

Pre samo nekoliko dana, grupa Regina proslavila je 25 godina karijere i priredila nezaboravno veče Smederevcima. Ljubitelji rok muzike imaće priliku da uživaju u zvucima još jednog benda. Koncert „Svet je lep kada sanjamo“ održaće Kiki Lesendrić i Piloti u četvrtak, 24. decembra u 20.00 u Velikoj dvorani Centra za kulturu.

_event_management.gif

Dan kasnije odgledajte mjuzikl „Braća bluzeri“ reditelja Ivana Jevtovića. Mjuzikl je inspirisan američkom muzičkom komedijom iz 1980. godine prilagođen sadašnjem vremenu i prilikama.

Iako je do sada priređivao koncerte damama na Dan žena, glumac Ivan Bosiljčić će ovog puta nastupiti tek nekoliko dana pre Nove godine, 26. decembra. Muziku će pratiti ljubavni stihovi i poezija velikih pesnika.

Istog dana umeće će pokazati i umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“. Oni će nastupiti i 14. januara naredne godine povodom proslave pravoslavne Nove godine, kao i vokalni solisti Jadranka Jovanović, Oliver Njego, Olivera Merkurio, Dragutin Matić, Nevena Matić i Dejan Maksimović.

Smederevo_1.jpg
FOTO: Facebook

Svi programi održavaju se u prostorijama Centra za kulturu Smederevu.

Program za najmlađe u kome učestvuju deca i vaspitači predškolske ustanove „Naša radost“ raspoređen je u dva dana ove godine i jedan naredne. Ovaj program mališani će moći da prate na Gradskom trgu.

Vidimo se u Smederevu!

Jovana je vesela devojka čiji je jedini cilj da vas nasmeje i zabavi!

Pročitajte i:

U poseti Deda Mrazovom selu...
Posetite izložbu Filipa Daćevca!
Katarina Radojlović: Senke u mesečevim pričama