Učestvuj u filokafeu: Šta je to prava ljubav?

Filokafe će se baviti temom ljubavi u partnerskim odnosima. Analiziraćemo pojam ljubavi i šta ona predstavlja. Razgovaraćemo o odnosu ljubavi i zaljubljenosti i nastojaćemo da damo odgovor na pitanje da li ljubav proizlazi iz zaljubljenosti. Pričaćemo o tome kakva je to ljubav koja jeste ljubav, a nije „prava“ ljubav i da li je to uopšte moguće.

Da bismo celovito i sistematično ušli u proces analize, neka od pitanja kojima ćemo se baviti su:

Šta je to ljubav?

Kada kažemo da nekoga volimo, koga, zapravo, volimo?

Da li prava ljubav zavisi od intenziteta emocija?

Postoji li bezuslovna ljubav?

Kakva je to „prava“ ljubav?

Koordinatori filokafea o filozofiji ljubavi biće filozof Robert Stojilović i Aleksandra Aleksić, koja je na edukaciji za individualnog filozofskog savetnika.

Prijavljivanje učešća:

Filokafe ,,Šta je to prava ljubav?" održaće se u subotu, 11. februara 2017. godine od 12.00 do 15.00h u Organic artu u Beogradu (Drinčićeva 17). Kotizacija za učesnike iznosi 700 dinara i u tu cenu uračunata su dva topla napitka po izboru, materijali za rad i trosatno učešće u filokafeu uz stručne koordinatore.
Učesnici koji ostvare ukupno deset učešća u filokafeima, koji ne moraju nužno da budu po određenom redosledu dolazaka, dobijaju zvaničan sertifikat od SPPA o 30 sati doprinosa filozofskoj praksi. Takođe, prvih desetoro prijavljenih, kao nagradu dobijaju stručnu praksu na portalu iSerbia u oblasti web novinarstva ili marketinga.

Zbog ograničenog broja mesta, molimo vas da svoj dolazak potvrdite na office@etika.edu.rs uz napomenu da se prijavljujete za filokafe u Beogradu.