Okupi tim, programiraj i pobedi! – AIBG
aibg.best.rs

Baviš se programiranjem i imaš ekipu sa kojom deliš strast ka kodovanju? Ako ste spremni da 20 časova posvetite izradi najefikasnijeg rešenja, rezervišite 6. i 7. decembar za AIBG!

Šta je AIBG?

AIBG (Artificial Intelligence Battle Groung) je studentsko takmičenje na polju veštačke inteligencije. Koncept ovog takmičenja podrazumeva intenzivan dvatesetočasovni programerski rad na izradi rešenja.

aibg.best.rs
aibg.best.rs

Ovakvo intenzivno timsko programersko takmičenje postoji i u Zagrebu, a ideja organizatora je da u narednom periodu AIBG dobije i regionalni karakter.

Timovima će biti zadata video igra, a od njih se očekuje da, za 20 časova koliko imaju na raspolaganju, izrade pametnog igrača (bot-a) koji će se boriti sa botovima drugih timova.

Na taj način će se odrediti pobednik takmičenja, a najbolji tim očekuje novčana nagrada u iznosu od 100 hiljada dinara.

aibg.best.rs
aibg.best.rs

Ovogodišnji domaćin takmičenja će biti Nordeus Hub, koji svojim radom svakodnevno podržava IT gejming zajednicu u Srbiji.

Ko može da se prijavi?

Na ovo programersko takmičenje mogu da se prijave svi studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta širom Srbije, sa znanjem programiranja.


Oni će pored svojih programerskih veština, pokazati i veštine iz oblasti veštačke inteligencije.  


Prijave su otvorene do 29. novembra putem forme na sajtu takmičenja.

Mladi programeri, okupite tim, prijavite se do 29. novembra na sajtu takmičenja i iskoristite šansu da 6. i 7. decembra u Nordeus Hub-u, pokažete svoje znanje i osvojite vredne novčane nagrade.