April u Beogradu: susret studenata elektrotehnike

FOTO: EESTEC Open Day

Kongres je najveća međunarodna konferencija ovog udruženja, koja je od važnog značaja za njegov dalji razvoj i održavanje na internacionalnom nivou. Ove godine će se održati od 10. do 17. aprila. Mladi inženjeri će u Beogradu provesti sedam dana, a zadatak velikog organizacionog tima lokalnog komiteta u Beogradu je da ih ugosti na što bolji način i da im predstavi našu zemlju u najlepšem svetlu.

U okviru Kongresa biće organizovan i Open Day. Tog dana će svi zainteresovani studenti moći da stupe u direktan kontakt sa kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji i da se više informišu o mogućnostima prakse ili zaposlenja. Predstavnici kompanija će, u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima, predstaviti uslove rada i prilike koje nude. Na istom mestu će postojati prilika da se od strane gostiju, stranih studenata, sazna više o njihovim obrazovnim institucijama.

Istek LK Beograd je postao punopravan član udruženja 2000. godine i do sada su organizovali desetine međunarodnih i lokalnih događaja. Ove godine na Kongresu u Madridu su, pored ostalih 58 lokalnih komiteta iz cele Evrope, proglašeni za najuspešniji i najorganizovaniji u protekloj godini.