„Beogradski dani inženjera” uskoro počinju

FOTO: EBEC Beograd

Učesnici ovog takmičenja će biti studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, koji će se nadmetati u dve kategorije – Studiji slučaja i Timskom dizajnu. Pored toga, imaće priliku da unaprede svoje inženjerske, ali i prezentacione veštine učešćem na brojnim radionicama i treninzima koji će se održati u sklopu takmičenja.

Sadržaj takmičenja

Timski dizajn predstavlja najkreativniju vrstu nadmetanja, koje podrazumeva rešavanje određenog inženjerskog problema konstruisanjem naprave koja vrši zadatu funkciju poput dizalice, katapulta, letelice ili pak, muzičkog instrumenta.

Studija slučaja omogućava studentima da usavrše svoje veštine, rešavajući i prezentujući rešenja tehničkog ili tehničko-menadžerskog problema, koristeći se prethodnim iskustvom i stečenim znanjem.

EBEC_Beogradski_dani_inzenjera_2_02_2016.jpg

FOTO: EBEC Beograd

EBEC (European BEST Engineering Competition) je najveće evropsko studentsko takmičenje namenjeno budućim inženjerima, koje ima za cilj da podstakne timski i takmičarski duh mladih.

Svake godine se održava na tri nivoa ─ lokalnom, regionalnom i evropskom. Ovogodišnje finale inženjerskog takmičenja EBEC biće održano u avgustu 2016. godine u Beogradu, gde ćete imati priliku da se susretnete sa nekima od najboljih studenata tehnike Evrope.

EBEC_Beogradski_dani_inzenjera_3_02_2016.jpg

FOTO: EBEC Beograd

Prijavljivanje je besplatno. Za više informacija o događaju i načinu prijavljivanja, posetite sajt EBEC Beograd ili Facebook stranicu: EBEC Beograd - Beogradski Dani Inženjera.

Pokaži da poseduješ veštine pravog inženjera. Učestvuj i izbori se za svoje mesto na najvećem studentskom takmičenju u Evropi!