Pogledajte šta vas tokom maja očekuje u SKC-u
Wikipedia

Fakultet dramskih umetnosti u Maloj sali za buduće brucoše

Četvrtak 9. maj od 18 časova rezervisan je za one koji žele da upoznaju svet pozorišta, filma, radija i televizije. Ako imate talenat za glumu i želite da ga pretvorite u jedno od najlepših zanimanja, na ovom fakiltetu ćete pronaći obrazovanje koje vam je potrebno.


Na ovom fakultetu školovali su se najvećo umetnici i stvaraoci koji su znatno doprineli visokom nivou jugoslovenskog i srpskog pozorišta, filma, radija i televizije.

SKC
SKC

„Upoznaj AIESEC“

U Maloj sali SKC-a u ponedeljak 13. maja u 18h organizuje se predstavljanje najveće svetske organizacije - AIESEC .

Najveća svetska organizacija koju vode mladi već 66 godina postoji u Srbiji i ima za cilj da od mladih ljudi stvori lidere sutrašnjice koji će ovu zemlju učiniti još boljim i prijatnijim mestom za život.


Dođite da upoznate ljude koji su, kroz svoje AIESEC iskustvo, dobili znanje koje im je kasnije pomoglo u lakšem pronalasku posla i samom snalaženju na tom istom poslu. Poslušajte njihove i postanite deo naše priče!

SKC
SKC

Radionica: „Psihodramsko čitanje”

U ponedeljak 13.maja od 18 do 20 časova u Novom prostoru imaćete priliku da kroz ovu radionicu sa temom „Dekameron - prva novelaĐovani Bokača promislite o onom što knjiga u nama pokreće, kako u svakom pojedincu, tako i u nama kao grupi. Voditeljka radionice je psihološkinja Gordana Marić Lalović.


Za radionicu nisu potrebna nikakva predznanja niti posebni talenti. Broj učesnika je ograničen, a prijave možete poslati na mejl adresu maricgordana21@yahoo.com.

Izvor: SKC