Budi human i stekni znanje!
Pixabay

Ukoliko vas zanima svet reklama, marketinga i PR-a, festival FONklame je prava prilika za vas. Festival ima edukativni, humani i zabavni karakter.

 

Ove godine, posetioci će moći da prisustvuju predavanjima na temu Kreativni marketing. Tokom predavanja, u čitaonici FON-a biće organizovana izložba marketinških radova studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Izložba ima cilj da inspiriše studente, kao i da pokaže na koji način reklamni materijal može preneti jedinstvenu poruku.


Nakon predavanja, biće prezentovana studija slučaja, koju će učesnici rešavati sve do 31. marta. Cilj rešavanja ove studije slučaja je primena stečenog znanja u praksi, kroz rešavanje konkretnog zadatka. Ove godine studiju slučaja zadaje marketinška agencija „Žiška”, a pobednike očekuju vredne nagrade.


Predavači sa kojima ćete se družiti ove godine su:


Nebojša Krivokuća, kreativni direktor agencije Communis DDB Beograd, koji će govoriti na  temu „Zašto ideja?”, 

Stevan Vraneš, diplomirani dramaturg, čije predavanje će biti fokusirano na „Storytelling u  marketingu”, 

Predrag Simić, kreativni direktor u firmi Leo Burnett Beograd, koji će govoriti na temu  „Kreativni proces u marketingu”. 

Čekamo vas! FONKLAME 2018 #FONklame #fczrk #fonbg

Објава коју дели FON-ov centar (@fonovcentar) дана

Cena karte za festival marketinga je 250 dinara. Sva sredstva koja budu prikupljena prodajom karata za Veče reklama biće uplaćena fondaciji  „Budi human”.


Fon-ov centar za razvoj karijere je osnovana 2004. godine kao neprofitna organizacija, na Fakultetu organizacionih nauka. Već četranest godina, uspešno okuplja proaktivne studente spremne da preduzmu inicijativu i da kroz posvećenost i timski rad napreduju i usavršavaju se u profesionalnom smislu. Zadatak centra je obezbeđivanje potrebnih znanja, veština i iskustava neophodnih za razvoj individualnih karijera i pružanjem podrške studentima pri profesionalnom i stručnom razvoju i zapošljavanju.


Više informacija o samom projektu, rezervaciji karata za Veče reklama, kao i prijavama za predavanja i studiju slučaja, možete pronaći na zvaničnom sajtu centra


Izvor: Studentskizivot.com