Budi učesnik takmičenja, pronađi rešenje!

FOTO: Best Belgrade Facebook

Za učešće se mogu prijaviti studenti i srednjoškolci od 18 do 26 godina, koji će u toku takmičenja razvijati svoje digitalno rešenje uz mentorstvo kompanije Asseco SEE.

Cilj projekta je da srednjoškolcima i studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu ukaže na značaj digitalnih tehnologija u rešavanju aktuelnih problema savremenog društva i da se ojača njihov kapacitet da putem njih rešavaju društvene i korporativne probleme.

Timovi će biti oformljeni od minimum tri i maskimum četiri člana – bilo da se radi o unapred oformljenim ekipama ili o timovima kreativaca koji će se upoznati neposredno pre takmičenja.

Aplikaciona rešenja će ocenjivati stručni žiri kompanije u više različitih kategorija (kreativnost, uspešnost realizacije, dizajn, funkcionalnost, lakoća korišćenja), a sve članove najbolje plasiranih timova očekuju nagrade u vidu prakse, zaposlenja kao i druge vredne nagrade obezbeđene od strane pokrovitelja takmičenja, kompanije Asseco SEE. Takođe, učesnici će imati priliku da prisustvuju edukativnoj radionici iz oblasti IT tehnologije, koju su omogućili edukativni pokrovitelji takmičenja, kompanija S&T.

EU%20GIF.gif

Pobednici će finalnu verziju svog rešenja prezentovali široj javnosti 8. avgusta, u okviru dana svečanog zatvaranja EBEC Final-a, finalne runde Evropskog inženjerskog takmičenja, koji predstavlja centralni događaj Beogradske godine inženjerstva.

CodeBeyond, prvi BEST-ov hakaton daje programerima priliku da se okupe zajedno na dane zabave i takmičenja, upoznaju nove ljude i da saznaju više o programiranju aplikacija. Prijavljivanje počinje 27. aprila i završava se 8. maja.

Za više informacija o događaju i načinu prijavljivanja posetite sajt ili pratite njihovu fejsbuk stranicu.