Studenti, izgradite svoju budućnost!
Pixabay

Koncept seminara

Build Yourself je seminar koji organizuju mladi ljudi, pretežno studenti Univerziteta u Beogradu sa ciljem da svojim vršnjacima, kao i svima onima koji se tako osećaju pruže prave i kvalitetne informacije o svim mogućim situacijama, ali i usponima i padovima koji su sastavni deo trnovitog puta do uspešne karijere. 

Želja organizatora je da okupe mlade, perspektivne ljude sa vizijom i idejama, kako bi na pravom mestu započeli svoju profesionalnu i ličnu izgradnju.

Seminar mladih "Build Yourself"/Facebook
Seminar mladih "Build Yourself"/Facebook

 „Tokom celodnevnih predavanja odgovorićemo na pitanja kako da lakše, efikasnije i efektnije postignete sve željene ciljeve i kako da se motivišete” stoji u najavi ovogodišnjeg Build Yourself seminara na zvaničnoj fejsbuk stranici.

Predavači

Seminar će biti realizovan kroz predavanja u kojima će vam svoje godinama sticano znanje i iskustvo građenja karijere prenositi u svojim branšama najeminentniji i najuspešniji ljudi. Neki od njih su poznata TV lica, neki su idoli omladine, neki dobitnici najvećih životnih bitki, a neki nosioci najvećih poslovnih priznanja, ali jedno im je zajedničko: 

Niko od njih nije odustao na putu izgradnje svoje ličnosti!

Seminar mladih "Build Yourself"/Facebook
Seminar mladih "Build Yourself"/Facebook

Obećavajući korisne informacije, nova i jedinstvena znanja koja će vam pomoći u daljem razvoju, kako karijere, tako i ličnosti, ali i lep provod, kao i korisna poznanstva organizacioni tim vas poziva da posetite ovogodišnje izdanje Build Yourself seminara. Izgradite se!


Prijave će biti otvorene 25. novembra tačno u 20h, online su i obavezne!