Dobrodošli na sajam obrazovanja i zapošljavanja

Predstavnici kompanija će u sklopu prezentacija i razgovora sa posetiocima predstaviti uslove rada i prilike koje nude. Sajmu će prisustvovati i predstavnici prestižnih evropskih univerziteta. Naši studenti će imati priliku da se informišu o njihovim obrazovnim sistemima, načinu moguće saradnje i prilikama za dalje usavršavanje.

„Posle Minhena, Atine i Madrida, čast nam je što će se ovakav stručan sajam obrazovanja i zapošljavanja održati i u Beogradu. Elektrotehnički fakultet će 13. aprila postati mesto na kojem će svi zainteresovani studenti moći da uspostave direktan kontakt sa kompanijama i univerzitetima koje uspešno posluju i rade širom Evrope i da se više informišu o mogućnostima prakse, zaposlenja ili nastavku studiranja” - ističe Katarina Jezdimirović iz organizacionog odbora Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

Lokalni komitet Beograd je postao punopravan član Udruženja studenata elektrotehnike Evrope - Istek, 2000. godine i do sada je organizovao na desetine međunarodnih i lokalnih događaja. Open Day se organizuje u okviru Kongresa koji predstavlja najveću i najposećeniju međunarodnu konferenciju ovog udruženja. Ove godine se u Beogradu obeležava 30 godina njegovog postojanja.