FON-ove zahvalnice za najbolje!
Pixabay

Takmičenja u rešavanju studije slučaja

Za postignute visoke rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima u rešavanju studije slučaja tokom prethodne školske godine, zahvalnice su primili: Nataša Vladisavljević, Isidora Perović, Rastko Damnjanović, Miloš Španović, Anđelija Đorđević, Marina Krak, Ivan Marojević i Dorotea Vučković.

Najbolji naučni rad

Ovogodišnju zahvalnicu za najbolji naučni rad na FON-u primila je Jelena Andreja Radaković.

Sport

Od FON-ovih sportista, visokim rezultatima na sportskim takmičenjima istakao se Bratislav Vjeković. Košarkašu FON-a, dekan je uručio zahvalnicu za izuzetne rezultate.

Print Screen ( Fakultet organizacionih nauka )
Print Screen ( Fakultet organizacionih nauka )

Finansijska i stručna podrška

Za stvaranje boljih uslova studiranja kroz finansijsku i stručnu podršku fakultetu, zahvalnicu je u ime kompanije TeleGroup primio Aleksandar Vratonjić Gligorijević, direktor inovacija.

Studentske prakse

Za najveći broj ostvarenih studentskih praksi u školskoj 2018/19. godini nagrade su primili Saša Đurović, načelnik Odeljenja za razvoj i primenu informacionih tehnologija ispred Republičkog geodetskog zavoda i Petar Popović ispred kompanije Telekom Srbija.

Srednje škole na prijemnom ispitu

Priznanje školama za postignute visoke rezultate učenika na prijemnom ispitu uručio je prof. dr Aleksandar Đoković, prodekan za nastavu i to Branku Subotiću, direktoru ETŠ „Nikola Tesla“, kao i Mariji Stanković i Slobodanu Subotići, nastavnicima matematike u Užičkoj gimnaziji.

Čestitamo!

Izvor: Fakultet organizacionih nauka