FONovci ponovo pobednici!
Privatna arhiva

Ovaj izvanredan tim čine Miloš Španović, Uroš Travica, Aleksandra Vučićević i Elena Milovanović pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović i Andree Moskovljević.

Aleksandra, članica pobedničkog tima, za iSerbiu govori o toku takmičenja, o pripremi za takmičenje, kao i o svojim utiscima.


„Prvi deo takmičenja podrazumevao je slanje onlajn rešenja. Timovi iz cele Srbije sa različitih fakulteta su se prijavili i poslali svoje rešenje nakon čega je izabrano tri tima koji su imali priliku da prezentuju svoja rešenja u finalnoj rundi. Svi timovi u finalu su bili zaista odlični i ideje su bile veoma orginalne. Svi smo se zaista potrudili da damo svoj maksimum i predložimo što bolje rešenje."


Ona dodaje da su se za rešavanje poslovne studije slučaja pripremali i učili u okviru studentske organizacije, a da su se konkretno za ovo takmičenje pripremali čitajući o kompaniji koja je organizovala ovaj događaj i sâmoj biznis akademiji.

„Bilo je potrebno da saznamo što više šta je to aktuelno u svetu reklamiranja, koji kanali komunikacije su najkorišćeniji u Srbiji i mnoge druge stvari koje su posle dale potporu našem rešenju. Priprema i sâmo međusobno upoznavanje članova tima su veoma značajni i slažem se sa činjenicom da je dobra priprema pola posla", navodi Aleksandra.

Privatna arhiva
Privatna arhiva

Naša sagovornica ističe da se iza sâmog takmičenja i rešavanja poslovne studije slučaja nalaze zapravo učenje, smeh i nova prijateljstva

„Najveća vrednost ovog takmičenja je što smo zaista mnogo naučili i unapredili svoje veštine, a pri tome smo se i družili."

Ona dodaje da je rad u timu izazovan, ali i da može mnogo da se nauči. „Za ovih nekoliko nedelja rada, nismo samo postali dobar tim, već i dobri prijatelji. Kroz sâmo rešavanje studije, susretnete se sa različitim informacijama, saznate nešto novo i proširite svoje vidike i to je jedna od najvećih vrednosti ovog takmičenja. Svakako bih preporučila svima da se prijave i ako iskuse bar deo ovoga što sam ja iskusila, neće se pokajati. Smatram ovo takmičenje jednim prelepim iskustvom i ohrabrujem sve da se prijave", naglasila je Aleksandra.


iSerbia im želi mnogo sreće u daljem radu!