Forum koji studente pokreće na akciju!

Foto: CEDEM

Fokus je bio na načinu postizanja poslovnih ciljeva, data su uputstva za pokretanje sopstvenih startap aplikacija, a bilo je reči i o govoru tela i otkrivanju laži. Neki od učesnika su na samom kraju bili nagrađeni od strane sponzora kartama za pozorište, festival „Lovefest“, a jedan od učesnika je dobio i besplatan kurs engleskog jezika.

Najveći utisak ostavilo je predavanje Neve Rajković na temu „Postavljanje ciljeva“. Govornica se potrudila da učesnicima prenese, pre svega, dobru energiju, da ih motiviše i da istakne šta je najbitnije pri postavljanju i ostvarivanju, kako poslovnih, tako i životnih ciljeva.

17157796_1461743987170563_9143382722348474970_o.jpg

Foto: CEDEM

Predavanje na temu „Strategija uspešnog dana“ održala je Tatjana Šokčić, osnivač i direktor jedne konsultantske kuće. Ona je takođe, sa sličnim entuzijazmom, „skicirala“ kako treba da izgleda jedan uspešan dan i pružila učesnicima značajne informacije o racionalizaciji vremena i navika.

Prezentacije uspešnih startapova bile su „Poslonaut“, aplikacija preko koje je moguće pronaći posao u blizini, zatim CityExpert, putem koga je moguće pronaći odgovarajući smeštaj na teritoriji Beograda, kao i preduzeće, koje su u okviru fakulteta, pokrenuli studenti Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada.

Jedno od svakako najinteresantnijih predavanja bilo je vezano za govor tela i detekciju laži, a koje je održao Mirko Zorić iz Instituta za bihevijoralnu forenziku. Kroz niz primera i igrica, učesnici su mogli da nauče koji to gestovi odaju čoveka koji laže i kako na licu izgleda iskren osmeh.


Milena veruje da je sve što poželiš ostvarivo.