Istakni se i osvoji poslodavca!
Pixabay

Ukoliko planirate da se prijavite za neki posao, razmenu, trening, edukaciju, pored volje biće vam potrebna i dokumentacija, a najčešće odličan CV i motivaciono pismo.


Ova radionica će vam pomoći kako da oblikujete svoju radnu biografiju. Saznaćete šta treba da sadrži jedna radna biografija kako bi privukla pažnju poslodavcu.


Edukaciju će voditi karijerni savetnik Jovana Denčić.


Radionica je besplatna i možete se prijaviti putem prijavnog formulara.


Dobra pripema za intervju je više od pola puta ka zaposlenju.” - Vladimir Ilić, karijerni savetnik

Edukativna radionica „Simulacija razgovora za posao”

Pixabay
Pixabay

Edukativna radionica „Simulacija razgovora za posao” biće održana 9 .marta u Kancelariji za mlade Grada Niša sa početkom u 16 časova.


Ukoliko želite da naučite kako se što bolje predstaviti potencijalnom poslodavcu na razgovoru za posao, ova radionica je prava prilika.


Svi zainteresovani imaće priliku da dobiju korisne savete o tome kako da se pripreme za razgovor za posao, kako da uspešno predstave sebe i ostave dobar prvi utisak, upoznaće se sa osnovama poslovne komunikacije, saznaće koliko odaju verbalna i neverbalna komunikacija. Takođe, imaće priliku da čuju o svemu ovome i na engleskom jeziku.


Radionicu vode Vladimir Ilić, Kristina Grbić i Isidora Jakšić.


Radionica je otvorenog tipa i potpuno besplatna. Zainteresovani učesnici mogu da se prijave popunjavanjem onlajn formulara ili mogu slati prijave na mejl: radastojanovic@centarinventiva.com.


Izvori: Facebook event, Facebook event