Kako da budeš poželjan kadar na tržištu rada?
Freepik

Studiraš ili si nedavno diplomirao na nekom od fakulteta Univerziteta u Beogradu, a nisi do sada bio/bila u prilici da unapediš svoje veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za tebe!


Cilj programa „Kadar da budem kadar” je unapređenje veština mladih diplomaca i studenata koji žele da poboljšaju svoje šanse na tržištu rada, da dobiju pomoć u efikasnijem prilagođavanju promenama koje se dešavaju u svetu modernog poslovanja kao i da razviju proaktivnog stava prema ličnoj i profesionalnoj budućnosti. 


Pozivaju se studenti da iskoriste priliku za učenje, usavršavanje, umrežavanje i još mnoga toga! Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara i traje do šestog decembra 2017. godine. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.

CzRK
CzRK

Dvanaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: komunikacione veštine i konflikti, timski rad, upravljanje vremenom, prezentacione veštine i stejkholder menadžment.


Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti HR stručnjaci i top menadžment kompanija Coca-Cola Hellenic, Advance Response International, MPC Holding, MT&T Property Management, kao i nezavisni treneri iz oblasti razvoja kadrova.


Izvor: CzRK