Sport + tehnologija = DIF Meetup
Pixabay

Kako bi podstakao razvoje ove oblasti u Srbiji, Naučno-tehnološki park Beograd, u saradnji sa izraelskim Colosseum Sport, pokreće prvi program podrške inovacijama u domenu sporta.

Program nastoji da poveže sportsku zajednicu sa mladim timovima i startapima, onima koji imaju ideje kako da inoviraju u sportu, a kako bi im se omogućila obuka, mentorstvo i pristup finansiranju za podsticanje ubrzanog rasta i razvoja njihovih ideja.

Ako si i ti među njima, a želiš da čuješ koje su sve potrebe industrije i povežeš se sa onima koji dele istu viziju o budućnosti sporta, dođi 23. aprila od 13h na Meet-up na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Ko će biti na Meetup-u?

- CouchCoach je startap čiji je jedan od osnivača, pored Nenada Nikolina, i Nikola Krstić, mladi programer koji je nedavno dao intervju za naš portal, a upravo njih dvojica podeliće priču o svojoj aplikaciji koja je zaludela košarkaške fanove.


- Veroljub Zmijanac pokretač niza inicijativa koje imaju za cilj da trkačima olakšaju i ulepšaju trkački život: trčanje.rs, Beogradski trkački klub, BRC Runners Hub


- Jelena Petrović, ispred Naučno tehnološki park Beograd koja će podeliti sve informacije o Colosseum Sports Tech Serbia koji startuje sledećeg meseca i pozvati posetioce da dođu na Sport Tech Summit 15. maja u NTP gde će se okupiti međunarodni stručnjaci, sportisti i inovatori da ragovoaraju na ovu temu.

Prijavite se!

Prijave za Meetup su obavezne, a na sledećem linku se možete prijaviti. 

Ukoliko sebe vidite u tehnološkoj sferi sporta ovo je sjajna prilika za vas, a organizatori vam poručuju:

„Hoćemo da čujemo i vas - zato dobro se naoružajte pitanjima i budite spremni da podelite vaša razmišljanja, iskustva i dileme."