Kreiraj svoju budućnost!
pexels

Cilj ovakvog projekta jeste pomaganje svojim kolegama da pronađu posao kako bi se smanjila nezaposlenost i sprečio ,,odliv mozgova.” 

 

Organizatori Sajma su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek — Lokalni komitet Beograd i BEST — Lokalna grupa Beograd, koja je predstavila posetiocima mogućnost zaposlenja i razvoja profesionalnih karijera. 

 

Interesovanje za ,,JobFair’’ je svake godine sve veće i organizatori će se potruditi da jačaju njegov nacionalni karakter. Punu podršku, Sajam je dobio od Univerziteta u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Microsoft Development Center Serbia, RT-RK, HDL Design House, EMS, Elsys i Avisto, Vip, Asseco, FishingBooker i mnoge druge kompanije će studentima i diplomcima pružiti priliku za zaposlenje.


Posetioci su besplatno prisustvovali panel diskusijama i tribinama na aktuelne teme koje su držali stručnjaci i predstavnici kompanija.


Takođe, imali su priliku da  učestvuju u razgovoru za posao i seminaru profesionalnih veština „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”, kao i u radionici „Case Study”, u kojoj su učesnici rešavali problem od strane kompanije u realnom vremenu.


Izvor: Puskice.org