Majkrosoftova besplatna NAV akademija za studente

FOTO: Pixabay

„NAV Akademija“ ima otvorenih 15 mesta namenjenih diplomcima ili apsolventima sa usmerenja ekonomije, menadžmenta, informatike, a dobrodošli su svi koji žele da se bave ovim dobro plaćenim poslom primene Microsoft Dynamics NAV rešenja.

Cilj obuke je da po završetku polaznici budu opremljeni znanjem koje im je neophodno za početak rada na ovom ERP rešenju, kao i da budu spremni za rad i dalje usavršavanje u primeni ovog poslovnog rešenja. S obzirom na značajan nedostatak eksperata iz ove oblasti, „NAV Akademija“ polaznicima može pružiti mogućnost da brzo dođu do zaposlenja u nekoj od prestižnih Majkrosoftovih partnerskih kompanija.

class_377117_960_720.jpg

FOTO: Pixabay.com

Predavanja će voditi stručnjaci iz Majkrosofta i partnerskih kompanija, a ova obuka će istovremeno biti i prilika da se polaznici upoznaju sa zaposlenima i predstave u najboljem svetlu.

Predviđeno je da obuka traje od 24. marta do 3. aprila i održavaće se u prostorijama Majkrosofta u Beogradu. Predavanja će biti celodnevna u trajanju od 8 časova (sa planiranim pauzama) i svakom učesniku će na korišćenje biti dodeljen računar sa instaliranim programom Dynamics NAV rešenja, kako bi mogli da aktivno učestvuju u treningu.

Ovom obukom predviđeno je da budu obuhvaćene sledeće oblasti:

Microsoft Dynamics NAV 2017 Introduction;
• Finance Management in Microsoft Dynamics NAV 2017;
• Trade and Inventory in Microsoft Dynamics NAV 2017;
• Manufacturing Management in Microsoft Dynamics NAV 2017;
• Inventory Costing in Microsoft Dynamics NAV 2017;
• Microsoft Dynamics NAV 2017 Development;
• Microsoft Dynamics NAV 2017 Reports Development.

Prijava?

- Prijavljivanje je otvoreno do 3. marta, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na mail NAVAcademy@outlook.com.
- Treba poslati svoj CV sa svojim trenutnim statusom na fakultetu, prosekom ocena i eventualnim iskustvom u radu sa nekim ERP rešenjem na fakultetu, kao i šta je to što vas preporučuje za učešće na ovoj obuci.
- Takođe je potrebno da ne izostavite propratni tekst u mejlu prijave.

Po završetku obuke, svi učesnici će dobiti sertifikat o odslušanom treningu, a biće organizovan i test na kom će moći da provere svoje stečeno znanje.


Izvor: Youth Now