Ovo su najpopularnija mesta za doček Nove godine
Pexels

U narednim redovima predstavljamo vam neka od najpopularnijih studentskih mesta za doček Nove godine.

Kućne žurke

Kućne žurke su čest odabir studenata. Uglavnom ih organizuju studenti koji baš te večeri imaju ,,praznu gajbu". Zagarantovan je dobar provod, mada se neretko dešavaju i incidenti izazvani korišćenjem narkotika ili alkohola, najčešće ukoliko se slavi uz manje poznato društvo.

Klubovi i kafići

Klubovi i kafići širom Srbije, u novogodišnjoj noći odišu prazničnom euforijom. Ukoliko ste deo urbanije ekipe, onda je Nova godina u klubu pravi izbor za vas. Bez obzira da li ste ljubitelji pop, rok, narodne ili tehno muzike, klubovi nude širok spektar različitih ponuda koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Pexels
Pexels

Restorani

Restorani su najinteresantniji starijoj populaciji, mada ovde možemo sresti i po nekog mladog ,,zalutalog” studenta, a naročito ljubitelje narodne muzike.

Gradski trgovi

Gradski trgovi uz vatromet, kuvano vino i popularne izvođače spadaju u mainstream lokacije svih generacija. Dok stariji nakon koncerta uglavnom odlaze svojim kućama, mladi nastavljaju provod u nekom klubu ili na kućnoj žurci.

Evropski gradovi

Krakov, Prag, Beč, Atina, Amsterdam i Barselona spadaju u najčešće posećene evropske destinacije za vreme novogodišnjih i božićnih praznika. Popularan su odabir mladih parova, koji na ovaj način izbegavaju lokalnu gužvu u najuđoj noći, dok oni koji se odluče da idu u društvu dragih prijatelja istražuju nove klubove i restorane.

Novogodišnja noć donosi sa sobom posebnu čaroliju, gde ljudi svih generacija, a naročito oni najmlađi euforično dočekuju nastup Nove godine, puni nade i spremni da za sobom ostave sve staro i uspešno krenu u nove priče, nove pobede i nove početke.

Želimo vam mnogo zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha u Novoj 2020. godini!

Izvor: elle.rs, Kapital magazin