Isplanirajte i organizujte svoje vreme
Freepik

Na radionici „Planiranje i organizacija vremena“ saznajte na šta najviše trošite vreme i kako što bolje da ga iskoristite, ovladajte „pametnim“ postavljanjem ciljeva i određivanjem prioriteta, naučite šta je prokrastinacija i kako je prevazići, i upoznajte se prednostima i manama multitaskinga.  


Prijave su otvorene do 25. februara, a prijavljivanje se vrši putem online formulara


Radionicu organizuje Centar za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u okviru projekta Ekof životna škola.


Projekat Ekof životna škola razvio se sa idejom da studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu omogući sticanjepraktičnih znanja iz različitih sfera života. Pored formalnog obrazovanja namenjenom sticanju profesionalnih znanja iz struke, Ekonomski fakultet svojim studentima nudi i mogućnost da rade na razvoju svojih potencijala kroz apsorpciju praktičnog znanja, veština i iskustava koje izlaze iz okvira njihovih studijskih programa i ovladaju znanjima i veštinama koje će moći da primenjuju kako u radu, tako u u svakodnevnom životu.


Izvor: CzRK