Posetite Sajam praksi i poslova ,,Open CV Days"
Freepik

I ove godine, studenti će moći da posete Sajam praksi i poslova u Domu kulture Studentski grad. Više od 20 kompanija će se predstaviti studentima, a sve što studenti treba da urade jeste da pripreme svoj CV i ponesu ga na sajam. Kada predaju svoj CV, moći će da razgovaraju sa poslodavcima, a prema rečima organizatora će ih čekati mnogo iznenađenja. 


Neke od kompanija koje će učestvovati na sajmu jesu: Hotel Hyatt Regency Beograd, Ernst & Young, Delta Holding, msg global solutions, msgNETCONOMY, Banka Intesa kao i prošlogodišnji učesnici Delhaize, Deloitte, Societe Generale, NCR, Hemofarm.

Prvi put, Sajam praksi i zapošljavanja je organizovan 2016. godine kao pilot projekat, a prošle godine, projekat je proširen u saradnji sa 20 kompanija.

Neki od ciljeva Studentske unije Ekonomskog fakulteta u Beogradu jesu poboljšanje uslova rada i položaja studenata, poboljšanje kvaliteta studija, saradnja sa naučnim, kulturnim i studentskim organizacijama u zemlji i inostranstvu kao i promovisanje i uspostavljanje saradnje sa privrednim subjektima.

Nakon završetka Sajma ,,Open CV Days” održaće se i koncert koji organizuje Dom kulture Studentski grad, od 20 časova. U gradu se ovih dana mogu videti i bilbordi koji najavljuju Sajam sloganom: Neko čeka na posao, a neko ga sam pronađe.

Izvor: Facebook event