Priključi se i ti novogodišnjim darolijama!
Pixabay

Ovu akciju sprovode tokom decembra studenti na Fakultetu političkih nauka, Biološkom, Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Tehnološko-metalurškom, Učiteljskom, Geografskom, Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Fakulteta za fizičku hemiju, Pravoslavno bogoslovskom fakultetu, Fakultetu bezbednosti, Šumarskom i Filološkom fakultetu. 

Uz podršku Studentskog parlamenta Univerziteta u Beogradu i Saveza studenata Beograda, studenti ovih fakulteta, određenim danima prikupljaju garderobu, sredstva za higijenu, slatkiše i igračke. Akcija će trajati do 20. decembra kada će paketići biti napravljeni i poslati na adresu svratišta. Ovo nije prvi put da studenti sakupljaju paketiće za svratište.

Ukoliko želite da učestvujete u akciji, na Facebook stranici se možete informisati više o ovoj akciji, kao i o danima i vremenu tokom kog možete doneti odeću, slatkiše, igračke ili sredstva za higijenu na navedene fakultete. Jedna napomena, ukoliko rešite da donesete odeću, ona treba da bude očuvana, čista, bez rupa i fleka.

Facebook
Facebook

Akciju podržavaju Timska inicijativa mladih kao i Unija studenata socijalnog rada, Studentski parlament TMF-a i mnogi drugi.

Ulepšaj mališanima novogodišnje praznike i priključi se akciji novogodišnjih darolija! 

Izvor: Facebook