Program CZRK-a za studente: „Priprema – pozor – STAV!“
Freepik

Centar za razvoj karijere i savetovanje mladih vas poziva na predstavljanje programa „Priprema – pozor – STAV!” i uvodno predavanje koje će održati mr Zvonko Popović, direktor „HRD Pro Consulting” , trener i konsultant za razvoj menadžerskih veština, life coach i motivacioni govornik, u petak, 20.10.2017. sa početkom u 13.00h u učionici u potkrovlju zgrade Rektorata Univerziteta u Beogradu.


Studenti će tokom predavanja koji nosi naziv „Growth mindset model – novi model uspeha pojedinaca i kompanija“, ali i celokupnog programa, imati priliku da saznaju zašto vodeće internacionalne kompanije kao što su Google, Feacebook, Apple, Microsoft, Nike, IBM, Disney, IKEA, Starbacks i mnoge druge, uvode GM kulturu i prednost u zapošljavanju daju ljudima sa tzv. razvojnim ili progresivnim mentalnim stavom. 


Takođe, moći će da usvoje i razumeju odlike tog stava i kako su neke od najuspešnijih ličnosti današnjice u svom ličnom i profesionalnom razvoju, menjajući uverenja o sebi i mogućim ciljevima, uspele da svoje potencijale unaprede i suoče se sa brojnim izazovima


Prisustvo predavanju je besplatno, ali je, zbog ograničenog broja mesta u sali, potrebno prijaviti svoje prisustvo putem online upitnika do 18.10.2017. u ponoć. 

Izvor: CZRK