Can You Make It: Sa ekipom proputuj celu Evropu!
canyoumakeit.redbull.com

Do 17. februara u 23.59 imaš šansu da se prijaviš za Red Bull-ovu studentsku avanturu života! Pokaži svoju snalažljivost, mudrost i entuzijazam i osiguraj svoje mesto među studentima koji će se u aprilu okušati u avanturi života. Red Bull Can You Make It? 2020 je takmičenje koje dolazi na krilima!


Red Bull Can You Make It ove godine vraća se u Srbiju na velika vrata! Pre dve godine je 198 ekipa iz preko 50 zemalja ostvarilo snove, i to prevalivši dug put služeći se autostopom, ali i najvećim avio kompanijama.

Do Berlina bez novca!

Timski rad, duh i posvećenost odvešće tvoju ekipu do Berlina samo uz pomoć Red Bull limenki. Misliš li da možeš?


Pet atraktivnih tačaka u Evropi mesto su odakle će tročlane ekipe studenata krenuti u avanturu života: putovanje do Berlina koristeći samo Red Bull limenke kao valutu i sredstvo razmene.


Pet atraktivnih tačaka u Evropi mesto su odakle će tročlane ekipe studenata krenuti u avanturu života: putovanje do Berlina koristeći samo Red Bull limenke kao valutu i sredstvo razmene.

canyoumakeit.redbull.com
canyoumakeit.redbull.com

200 timova iz 60 zemalja!

Rok za prijave je 17. februar, a imena učesnika biće poznata do 9. marta.


April, i to 21. rezervisan je za sedmodnevnu avanturu u kojoj će učestvovati čak 200 timova iz 60 zemalja. Oni će u avanturu iz snova krenuti sa pet startnih tačaka – Amsterdam, Barselona, Budimpešta, Kopenhagen i Milan.

Bez novca i telefona!

Pre avanture svaki tim će morati da se odrekne novca, kreditnih kartica i mobilnih telefona.

Pokazeće svoju snalažljivost, a moraće da se oslone samo na sebe, ekipu, šarm i Red Bull limenke.

Red Bull limenke su u prošlim godinama bile zlata vredne, donoseći karte za Ligu šampiona, letove avionom, VIP smeštaj u hotelima ili najluđe performanse ekstremnih sportova koji donose brojne poene za konačni zbir!

canyoumakeit.redbull.com
canyoumakeit.redbull.com

Da li si sposoban da limenkama kupiš hranu?

Ako si skupio ekipu, pravo vreme da počneš da razmišljaš o avanturi je odmah!

Šta sve možete uraditi za nedelju dana koliko imate na raspolaganju da odete do Berlina? Limenke ćete morati koristiti kao sredstvo razmene za hranu, smeštaj i prevoz.

Pored slobode u kreiranju trase do Berlina, postoji još jedna avanturistička caka – obavezna poseta kontrolnih tačaka na kojima vas čekaju body and mind misije. Tokom nedeljne turneje, moraćete da dođete do minimalno šest kontrolnih tačaka, pre konačnog odredišta u Berlinu. Takođe, imaćete listu avantura koje vam mogu doneti dodatne poene, a podršku pratilaca gradićete objavljivanjem fotografija i video snimaka.

Evo kako da i ti postaneš deo istorije:

1. Okupi tročlanu ekipu!

canyoumakeit.redbull.com
canyoumakeit.redbull.com

Bitno je da svi članovi tima moraju biti studenti sa prebivalištem u Republici Srbiji!

2. Kreirajte originalan video!

Potrebno je da snimite jednominutni video u kome ćete objasniti zašto bi baš vi trebalo da predstavljate Srbiju na svetskoj Red Bull Can You Make It avanturi.

Ne štedite na kreativnosti, pokažite veštine, talente, hrabrost i sposobnost da učinite nešto što malo ko može. Budite sigurni da vas vaš video izdvaja u odnosu na konkurenciju!

Snimak okačite na Youtube ili Vimeo!

PRIJAVE

Prijave su otvorene najkasnije do 17. februara 2020 u 23:59 na sajtu redbullcanyoumakeit.com gde možete naći i sva pravila!

3. Stvorite navijačku bazu na društvenim mrežama!

Podrška će vam neizmerno značiti kada iz jedne evropske tačke krenete u avanturu ka Berlinu. Osigurajte svoj vetar u leđa na vreme. Već sada je vreme da na društvenim mrežama krenete da okupljate ljude čija će vas podrška nositi na krilima ka Berlinu!

canyoumakeit.redbull.com
canyoumakeit.redbull.com

Kada se period glasanja završi, žiri će izabrati pobednike od najboljih ekipa, a njima će kasnije biti otkriveno iz koje će tačke Evrope krenuti.

Sve informacije o Red Bull Can You Make It akciji, pravilima i prijavljivanju možete pronaći na canyoumakeit.redbull.com, a na redbull.rs vas čekaju svi detalji, podsetnici na avanture iz 2018, kao i saveti kako da napravite što bolji prijavni video za avanturu života!

Ne čekaj ni sekunde, trk po ekipu i ostvarite svoje snove! Studentsko doba je pravo vreme za to, a Red Bull je i ove godine tu da vam u tome pomogne, jer Red Bull Can You Make It? 2020 je takmičenje koje dolazi na krilima!