Ryanair nudi popust studentima Erazmusa
Pixabay

Niskobudžetna aviokompanija Ryanair potpisala je ugovor o partnerstvu sa udruženjem Erasmus Student Network kojim se obavezuje da će ponuditi popust od 15% mladima koji se odluče za ovaj program i koji budu kupovali avionske karte putem njihove internet stranice. 


Ugovor će obezbediti članovima da se čekiraju besplatno sa jednim koferom za svaki rezervisani let, te će imati nedeljne ponude koje će olakšati putovanje starim kontinetom. Popusti i besplatno čekiranje biće dostupni od ovog meseca.


Takođe, biće napravljen portal za rezervaciju isključivo za studente koji su deo programa Erazmus, što je i uslov za dobijanje pomenutih prednosti, kao i forum za razmenu predloga i saveta vezanih za putovanja.


Erazmus program, sa 30 godina starom istorijom, omogućava studentima širom Evrope da studiraju u drugom gradu godinu dana, olakšavajući kulturnu i akademsku razmenu i pružajući im priliku da nauče jezik u jednoj od 37 zemalja koje su deo ovog programa. Više od tri miliona studenata je iskoristilo beneficije programa Erazmus od njegovog lansiranja.IZVOR: El Pais