Uskoro počinje „JobFair19”
Promo (JobFair)

Organizatori projekta su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek — Lokalni komitet Beograd i BEST — Lokalna grupa Beograd.


Petnaestu godinu, studenti volonteri pomažu kolegama da pronađu šansu za zaposlenje i da u skladu sa misijom i vizijom sajma, smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručni kadar u našoj zemlji. Učestvovanjem u mnogobrojnim propratnim sadržajima „JobFair”-a, pored karijernog napretka, posetiocima se pruža i jedinstvena prilika za ličnim i profesionalnim razvojem.

Godinama unazad, sajam povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem u našoj zemlji. Direktnim kontaktom, studenti i diplomci imaće priliku da se upoznaju sa kompanijama iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih oblasti i saznaju koja su znanja i veštine neophodne, kako bi se došlo do zaposlenja, kao i uvid trenutnu tržišnu potražnju.

Posetioci sajma će imati priliku da besplatno prisustvuju panel diskusijama i tribinama na aktuelne teme, koje će držati stručnjaci i predstavnici kompanija, kao i priliku da se oprobaju u pravom razgovoru za posao i seminaru profesionalnih veština „LevelUp — Podigni nivo svojih veština”.


Iz godine u godinu, širom zemlje, interesovanje studenata za „JobFair”-om je sve veća i  veća. Iz tog razloga, organizatori se trude da svake godine predstave sajam svim studentima u Srbiji, radeći na jačanju nacionalnog karaktera „JobFair”-a. Sajam ima punu podršku Univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.


Za više informacija možete posetiti stranicu sajma ili zvaničnu Facebook stranicu.


Uvek nastojimo da medijski podržimo projekte svojih partnera, u cilju informisanja mladih o aktuelnim dešavanjima. Ukoliko i vi želite da se tekst o aktivnostima vašeg udruženja nađe na portalu iSerbia, možete se javiti povodom saradnje na e-mail: marketing@iserbia.rs.


Izvor: JobFair