Seminar  „Build Yourself”  za više od 1300 mladih
Pixabay

Priliku da prisustvuju seminaru, uz prethodnu prijavu, imaće preko 1300 mladih. Zainteresovani će moći da se prijave putem sajtaSvi mladi od 18 do 30 godina imaju mogućnost besplatnog učešća na seminaru.

Ovaj projekat nastao je sa ciljem da se pomogne mladim ljudima koji žele da rade na sebi. Šest predavača iz različitih sfera govoriće o motivaciji, uspehu i drugim temama koje su prilagođene interesovanjima mlade publike. Oni govore o svojim životnim iskustvima i daju korisne savete. Ličnim primerom i postignutim rezultatima ovi ljudi postali su uzori mlađim generacijama.

Neka od poznatih imena koja će ove godine svojim prisustvom uveličati ovaj događaj, podeliti svoja iskustva i na pravilan način savetovati mlade su Siniša Ubović, Stella Karl Ćosić i Aleksandra Đurđević.

Pixabay
Pixabay

Kotizacije za seminar obuhvataju standard kotizaciju, koja je besplatna, kao i Vip kotizacije gde može biti uključeno i učešće u programu „Build Yourself WORKSHOP”.

„Build Yourself WORKSHOP” je novina koja je uvedena ove godine. To je program koji će vam pomoći da steknete nove veštine koje su vam potrebne u karijeri. Obuhvata paket radionica, a neke od njih su: javni nastup, verbalna i neverbalna komunikacija, kako pravilno napisati CV, priprema za poslovni intervju, upravljanje stresom.

Radionice će održati eminentni treneri, a mogu učestvovati samo mladi između 18 i 30 godina koji se prijave za VIP pakete.


Seminar se održava od 2015. godine, više hiljada mladih je prisustvovalo ovom događaju i ocenilo ga najvišim ocenama.

Vidimo se 7. decembra u Kombank dvorani u Beogradu.

Izvor: buildyourself.rs