SportFON: najbolji na turniru u Valensiji!

Priredila: Marija Planić

Turnir je okupio oko 1000 učesnika sa 35 različitih univerziteta i biznis škola iz Evrope, Azije, Severne Amerike. Nakon neizvesnih borbi tokom mečeva, ekipe FON-a uspele su i ove godine da osvoje najveći broj medalja, što ih je proglasilo generalnim pobednikom turnira.

Ove godine put Španije krenulo je ukupno sedam ekipa, od kojih je osvojilo šest medalja. Najbolja je bila čirliding ekipa, koja je osvojila zlatnu medalju, srebrne medalje osvojile su fudbalska ekipa, ženska odbojkaška ekipa, teniserka i plivač. Treće mesto pripalo je odbojkašima.

_event_management.gif

Veliku podršku studentskim ekipama pružila je kompanija Sport Vision, u čijoj opremi su nastupili ovi sjajni momci i devojke.

Pored takmičarkog dela, studenti su imali slobodnog vremena da obiđu mnoge znamenitosti u Valensiji i da uživaju u prelepom gradu na obali Španije.


Marija je zaljubljenik u pozorište, koja kroz svaku svoju ulogu pokušava, najpre da razume postupke ljudi u pojedinim situacijama, a potom da svoje saznanje prenese na gledaoce.