Studenti FON-a  pred izazovom savremenog poslovanja

O KSON-u

KSON je konferencija edukativnog karaktera, koja je nastala kao rezultat ideje da se studentima omogući još jedan vid sticanja znanja iz oblasti menadžmenta i informaciono-komunikacionih tehnologija. Svake godine tema konferencije pokriva interesovanja studenata sa svih smerova. Prva konferencija je obrađivala ,,Internet marketing i bankarstvo”, dok je prošlogodišnja konferencija nosila naziv ,,Misli inovativno, oglasi se digitalno”. Studenti tokom konferencije stiču znanja i veštine, zahvaljujući predavanjima, zanimljivim radionicama i kreativnim diskusijama. 

KSON 2017.

Za ovogodišnju Konferenciju, pod nazivom „Izazovi savremenog poslovanja”, prijave će biti otvorene od 5. do 10. oktobra, te, ukoliko želite da čujete nešto više o temama koje se tiču relevantnih sfera poslovnog sveta, ali se odnose i na stalne promene u okruženju kojima se treba prilagoditi, kao i vođenju sopstvenog preduzetničkog poduhvata, KSON je pravo mesto na kome možete da dobijete odgovore na sva pitanja. Kao i svake godine konferencija će se realizovati u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović”na Zlatiboru.

Facebook
Facebook

Prijavljeni studenti će imati priliku da čuju iskustva najboljih u svojim profesijama i dobiju korisne informacije iz prve ruke, ali i da se kroz interaktivna predavanja, radionice i razgovore sami oprobaju u nekim od izazova koji čine savremeni poslovni svet. StartUp, Bitcoin, E-commerce, Advertising, Hacking i It-security samo su neke od tema koje će obeležiti predstojeću Konferenciju.


Sve dodatne informacije o konferenciji i način prijavljivanja možete pronaći na sajtu organizacije ili na zvaničnoj Facebook stranici KSON-a.