Studenti, pokrenite svoju kompaniju!
Antun Debak

Uz podršku mentora kompanije MVP Workshop, studenti će moći da razvijaju svoje preduzetničke ideje i naprave prve korake u poslovanju. Tokom tromesečnog rada u Startup Centru, izabrani timovi će raditi na validaciji svojih ideja i poboljšanju proizvoda/usluge, kako bi spremni izašli na tržište sa svojom kompanijom.

Centar će voditi iskusni tim mentora (product menadžera, dizajnera i programera) kompanije MVP Workshop. Svako od njih ima preko deset godina iskustva u građenju uspešnih startapova, a jedan od projekata na kome su svi zajedno radili je bila firma Devana Technologies.

Od 1. jula otvorene su online prijave za timove koji žele da se priključe tromesečnom programu razvoja biznis ideja.

Prijave su otvorene do 15. septembra 2017. godine.

Presudno za izbor timova, koji će raditi sa mentorima u Startup centru je biznis ideja. U obzir se neće uzimati oblast studiranja, ni da li studenti pohađaju privatni ili državni fakultet u Beogradu. Jedini obavezan uslov za prijave je da jedan član tima bude student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

U svojim prijavama timovi imaju zadatak da dostave popunjen Business model canvas, obave razgovore sa potencijalnim klijentima i pošalju biografije svih članova tima. Kako bi olakšali sam proces prijava, početkom septembra organizujemo radionicu za sve koji žele da razvijaju svoju firmu u Startup centru, a imaju problem da popune potrebnu dokumentaciju.
Za radionicu se prijavite na mejl: ljiljana.bjelicic@mvpworkshop.co.

Komisija predstavnika MVP Workshop-a i Ekonomskog fakulteta izabraće, krajem septembra, tri tima koji će od oktobra raditi sa mentorima na građenju svojih kompanija. Detaljnije o prijavama pročitajte OVDE.

Centar se nalazi u zgradi Ekonomskog fakulteta u Beogradu i rezultat je saradnje kompanije MVP Workshop, koja se bavi validacijom ideja startapa u ranoj fazi, i Centra za saradnju sa privredom, Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Moderno opremljen prostor Startup centra daje sjajne uslove za rad timova, kao i podsticajnu atmosferu za razmišljanje i građenje novih biznisa. Otvoren prostor omogućava razmenu ideja, a poseban deo namenjen je druženju svih učesnika i izvođenju predavanja.

Zakoračite hrabro u svet preduzetništva!