Studiraj za budućnost!
Pixabay

Na prezentaciji imaćete priliku da čujete kakva su to predavanja u okviru četiri obrazovna modula, šta podrazumeva Alumni2Students program mentorstva, a šta program prakse i, što je najvažnije, kako da pripremite svoju prijavu na najbolji mogući način.

Program studije budućnosti

Studije budućnosti su program neformalnog obrazovanja koje imaju za cilj da kroz interaktivna multidisciplinarna predavanja, program stažiranja, program mentorstva i brojne druge aktivnosti studentima pruže neophodna znanja i veštine kako bi se pripremili za budućnost i sve što ih očekuje.


Kroz Studije budućnosti, baveći se strateškim pitanjima na inovativan i izazovan način, studenti kroz panel diskusije, predavanja, radionice, Skype konferencije, neformalna druženja otkrivaju i opipavaju trendove budućnosti u savremenom svetu sa ciljem njihove lokalne primene. Sa inspirativnim predavačima diskutuje se na brojne teme kroz predavanja organizovana u četiri nastavna modula tokom dva semestra.

Beogradska otvorena škola
Beogradska otvorena škola

Na Studijama budućnosti imate priliku da razvijate veštine, nađete svoj prvi posao i steknete kontakte za buduće profesionalne izazove i uspehe.

Ukoliko ste student završne godine osnovnih studija, apsolvent ili student masterskih studija na nekom od fakulteta Univerziteta u Beogradu, imate priliku da pohađate program Beogradske otvorene škole „Studije budućnosti“, koji ove godine upisuje 27. generaciju studenata.

Ne propustite priliku i prijavite se! Zbog ograničenog broja mesta u sali, potrebno je da se prijavite na mejl upis2019@bos.rs ili pozivom na broj telefona 011/3065 830.


Više informacija o Beogradskoj otvorenoj školi i samom konkursu možete pogledati na zvaničnom sajtu ili možete posetiti Facebook ili Instagram stranicu.


Izvor: Beogradska otvorena škola