Uspešno studiranje je put do uspešne karijere!
Privatna arhiva/fb

Nekada predsednik Studentske konferencije univerziteta Srbije, Danilo, ostao je u sećanju generacijama studenata kao uspešan studentski lider.

„U tih nekoliko godina bili smo ravnopravan učesnik mnogih TEMPUS i evropskih projekata, gde smo radili nacrte zakona i nove zakone o visokom obrazovanju i Zakon o studentskom organizovanju koji ove godine treba da uđe u skupštinsku proceduru“, rekao je dr Danilo Jeremić u izjavi za rts.rs.

Za Univerzitet u Beogradu ima samo reči hvale i zahvalan mu je na pruženom kvalitetnom obrazovanju.


„Ja dolazim iz biomedicinske grupacije gde je možda ta praktična nastava značajnija nego usmena prezentacija. Mislim da je i u ovom trenutku Univerzitet u Beogradu brend broj jedan i u Srbiji i u regionu što se tiče nauke i obrazovanja“, kaže Jeremić.

Dr Danilo radi kao lekar na specijalizaciji na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica i privodi kraju doktorske studije.

„Naravno tu je i nezaobilazni faktor, odnosno želja da se ode za inostranstvo, da se doradi neka dospecijlizacija i naravno da se ostane ovde, da se bude sa svojim kolegama i timom sa kojim se sve ove godine sticalo sve ovo znanje.“

Danilo je trenutno i u još jednom timu. Predsednik je Izvršnog odbora lekarske komore Beograda.


Izvor: rts.rs